Kako zaprositi devojku: 15 kreativnih ideja kojima momci mogu da oduševe svoje izabranice

Momci, hvatajte beleške!

  • 1
Prosidba, Neowise kometa Foto: Instagram/tleach18

Večito pitanje koje muči mlade momke jeste kako zaprositi devojku na najbolji i najoriginalniji način. Planiranje je postalo mnogo lakše od pojave interneta, na kom se šire fenomenalno isplanirane i izvedene prosidbe, koje ne oduševe samo tu devojku već sve korisnike društvenih mreža.

Neki se odluče za određenu posebnu destinaciju, dok drugi uključe čitavu ekipu ljudi u realizaciju plana. Postoje momci koji smatraju da je prosidba privatna stvar koja se tiče samo para, a, naravno mnoge prosidbe se dešavaju u javnosti, u restoranima, ili na žurkama.

1. Posebna lokacija

Ako ne želite previše truda, vremena i novca da uložite u organizaciju prosidbe najjednostavnije je da odvedete svoju izabranicu do nekog prelepog vidikovca i sačekate zalazak sunca.  Takođe ako već planirate putovanje u inostranstvo, pronađite idealnu peščanu plažu, ili stari dvorac zahvaljujuće čemu će taj trenutak ostati u prelepom sećanju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Wedding Proposals (@wedding.proposals) on

2. Hrana ili piće

Dobro je poznat način sakrivanja prstena u parčetu torte ili u čaši šampanjca. Veštiji uspeju da smeste pitanje na papiriću unutrar kolačića sreće.

Ipak, sretali smo se i sa malo manje elegantim grstom. Dešavalo se da je neko samo na picu napisao kečapom "Udaj se zamene".

Takođe, možete da odete sa devojkom u Starbaks, naručite dve kafe, a na njenoj čaši neće stajati ime, već...

3."Pogledaj dole"

Često se čarbone svari vide tek iz daljine, tačnije visine. Može biti romantično da odvete svoju devojku na neki visoki toranj, ili zdradu, da bi ste uz jedno piće uživali u pogledu. Kada devojka bude pogledala dole biće joj jasno šta sledi.

Ovde pogledajte neke originalne ideje:

5. Flešmob

Jedna vešto koreografirana plesna tačka iziskuje mnogo vežbe i organizacije. Takođe, flešmobovi se obično događaju na prometnim javnim mestima. Da biste ga izveli potrebno vam je mnogo hrabrosti.

Pogledajte "flešmob" veridbu u centru Londona:

6. Na pikniku

Ljubitelji prirode mogu da organizuju lep piknik sa svojom partnerkom. Šampanjac i jagode u prelepom cvetnom polju će osigurati romantičnu atmosferu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Wedding Proposals (@wedding.proposals) on

7. U snegu

Ko kaže da zima nije romantična?

Pronađite neku prelepu livadu, park ili šumu na kom je svež, beli sneg još uvek netaknut. Potom ukrasite jedan mali kutak. Napišite nešto u sneg, zapalite sveće i ukrasite sve laticama ruža.

8. Vesti, vesti!!!

Ukoliko vaša draga i dalje čita štampu, predložite da joj vi kupite novine tog jutra. Negde nalepite vešto jednu lažnu vest. Šta će u toj vesti da stoji to je na vama.

novine devojka žena Foto: Pixabay

Pogledajte ostale ideje na sledećoj strani!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    31. januar 2021 | 16:09

    Interesantno sve se jednako iznenađuju kao da nisu očekivala da su udaju ikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA