≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

10 proverenih razloga zašto muškarce uzbuđuju kuguarke

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kuguarke tačno znaju šta žele i koje dugme momak treba da "pritisne"

  • 6
kuguarka, starija žena, plavuša, seksi zavodnica donji veš, rublje Foto: Shutterstock

Muškarci koji su se zabavljali sa starijim ženama često ističu da su doživeli sa njima najbolji seks u životu i vrele strastvene trenutke koje će uvek pamtiti.

Kuguarke, odnosno starije žene koje vole mlađe muškarce, često su vrlo iskusne, ali i slobodne u ponašanju.

Nakon što muškarci nauče da im se prepuste i vode sjajan seks sa njima, teško mogu da pronađu boljeg ljubavnika.

Zašto muškarci vole seks sa starijim ženama?

Evo deset razloga zbog kojih mnogi mladi muškarci kažu da je seks sa starijim ženama i te kako tako vruć.

1. Veći broj partnera

Kuguarka je godinama bila seksualno aktivna, možda sa više partnera. Pre braka možda je imala nekoliko njih, ali nakon razvoda broj novih ljubavnika je možda brzo porastao.

Zgodna žena, lepa, seksi, privlačna, ruža, seks Foto: Pixabay

2. Imale su puno prakse

Kuguarke su bile u dugim vezama i brakovima, odnosno imale su dugi niz godina seks sa jednim partnerom. Ta sećanja ugrađuju se u mozak starije žene i, bilo dobra ili loša, oblikovala su njenu seksualnu stručnost.


3. One znaju šta žele

Njihovo samopoizdanje potiče iz dugogodišnjeg iskustva i komunikacije sa seksualnim partnerima. Pokušale su da praktikuju stručne savete o seksu - o različitim pozama, tehnikama i fetišima. Mnogo godina se samozadovoljavaju i ne plaše se da primene lekcije u praksu i da "podivljaju" u krevetu.

Ako devojka ne zna šta želi u seksu, muškarcu je teže da je zadovolji.  Kuguarke tačno znaju šta žele i koje dugme momak treba da "pritisne".

foto Pixabay foto Pixabay

4. Naučile su šta muškarci žele

I kuguarke su nestrpljive da čuju specifične želje svog trenutnog dečka. Iako su ih pređašni partneri učili o raznim položajima i tehnikama za buđenje strasti, one su spremne da isprobaju nešto novo. One će rado eksperimentisani i otkrivati koje su tačke najbolje za uzbuđenje, a za ono što ne znaju spremne su da istražuju u knjigama, filmovima ili na internetu.

5. U seksu uživaju kao i njihov partneri

Starije žene uglavnom ne maštaju o braku ili osnovanju porodice. Ona želi samo da se zabavi - bez obaveza. Ovo ublažavanje stresa glavni je razlog zbog kojeg je seks sjajan sa starijom ženom koja nije toliko zahtevna.

6. Shvataju važnost seksa u vezi

Možda je bila u braku u kome je bio loš seks, ili je iz nekog razloga bila uskraćena uživanja u krevetu. Neće koristiti seks za kontrolu u vezi niti će pokušati da dobije nešto materijalno od mlađeg muškarca. Kuguarke znaju koje su psihološke i fizičke koristi redovnog seksa.

Seks, intima, intimnost, erotika, stariji ljudi, zrelost, zreli ljudi Foto: Shutterstock

7. Mlađem muškarcu laska što ga atraktivna starija žena smatra poželjnim

Izazov je biti sa atraktivnom starijom damom koja je veoma negovana i fizički spremna. Ima vremena da se brine o sebi jer su njena deca starija i manje zavise od nje.

8. Uživaju da podučavaju svoje mlađe učenike

Znaju kada treba da budu dominantne i pokorne. Svesne su svog znanja i moći, što je vrlo podsticajno. Starija žena će kupiti knjige, donji veš, igračke, sveće i vino da bi unela dodatnu dozu zabave i uživanja u seksu.

Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

9.  Osećaju se dobro u svojoj koži i vrlo su hrabre

Mlađe devojke često nisu svesne svoje vrednosti i nisu spremne da izgovaraju prljave reči u krevetu. Starije žene su spontane i prijatno se osećaju kada su gole.

10. Ne plaše se komunikacije

Kuguarke neće igrati igrice sa svojim mlađim muškarcem ukoliko se on ne javi na telefon. Prići će momku u baru i neće čekati da on napravi prvi potez. Ona će tačno reći šta želi od veze. Otvoreno će podeliti svoje seksualne potrebe i želje. Ne brine je da će izgubiti muškarca ako pokaže svoj stav.

Muškarci, da li ste nekada bili sa kuguarkom i kakva su vaša iskustva?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA