On je najseksepilniji muškarac na planeti: Ceo svet ga obožava, a posebno je omiljen među Srpkinjama

Prema izboru čitaoca portala "Brajt Sajd" on je najseksepilniji muškarac na svetu

  • 15
Kijanu Rivs Foto: Profimedia/Backgrid USA

Postoji poznata izreka koja kaže da se ukusi razlikuju. Ono što se jednoj osobi čini lepo, drugoj može biti potpuno suprotno.

Svake godine ugledni lajfstajl magazini biraju najatraktivnije ličnosti, od glumaca, do pevača i manekenka.

Ovog puta portal "Brajt Sajd" je rešio da pruži svoje poverenje čitaocima i da ih zamoli da izaberu najseksepilnijeg muškarca na svetu.

Na osnovu glasanja, na prvom mestu se našao holivudski glumac Kijanu Rivs koji u 56. godini i dalje slovi za mačo muškarca.

Iako je popularan u svim delovima sveta, zbog svoje skromnosti, životne filozofije i neospornog talenta, poznato je da je filmska zvezda omiljen i među Srpkinjama. 

Keanu Reeves sa devojkom Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Kijanu Rivs je do sada bio više puta proglašen najseksi muškarcem sveta, a ono što privlači mnoge je njegov život koji uspeva da drži u privatnost. 

Čini se da paparaci poštuju njegovu privatnost, te holivudski glumac godinama unazad vešto izbegava naslovnice mnogih časopisa.

Sa tom staloženošću, crtama lica koje izgledaju kao da su sa renesansne slike i tajnovitim životom, Kijanu Rivs je ubedljivo jedan od najfatalnijih muškaraca kome mnoge žene ne mogu da odole.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant Foto: Profimedia/Backgrid USA

Odmah iza Kijanu Rivsa, na drugom mestu liste najseksi muškaraca na svetu, prema izboru čitaoca portala "Brajt Sajd" našao se glumac Džejson Momoa, a na trećem Metju Mekonahi.

Da li se slažete da je Kijanu Rivs najseksi muškarac na svetu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA