≫ 

"Razapeta sam između strastvenog ljubavnika i muža koji me ne uzbuđuje": Koga da ostavim?

„Mrtvo more“ u krevetu često je razlog za otuđenje među supružnicima i dovodi do preljube

  • 46
devojka, brushalter Foto: Pixabay

Izostanak strasti u bračnoj postelji može da poljulja partnersku idilu. Sa tim se suočava veliki broj supružnika svih generacija koji „traže zabavu sa strane“ i postaju preljubnici. Zbog muža koji je ne uzbuđuje i jedna 33-godišnjakinja upustila se u „zabranjenu vezu“. Kad su se stvari otrgle kontroli, zatražila je pomoć psihologa.

Ovo je njena priča.

- Imam 33 godine i u braku sam šest godina. Moj muž je tri godine stariji od mene. Pre nego što smo se upoznali, moj život je bio jadan i prazan, jer sam patila od anksioznosti. Upoznali smo se na venčanju mog prijatelja i odmah smo ’kliknuli’. Bio je tako drag i divan, i bilo mi je prelepo u njegovom društvu. Potom je on otišao na godinu i po dana u inostranstvo, pa smo vezu održavali virtualnim putem.

Posle 18 meseci pozvao me je da se preselim kod njega, jer mu je ponuđena odlična poslovna pozicija na duže vreme. Nisam bila sigurna da bi preseljenje bilo mudro, jer nisam znala da li ćemo funkcionisati pod istim krovom. Ipak, pristala sam i sada živim udobno, a moj suprug je brižan i pažljiv. Pun je razumevanja za moju anksioznost i daje mi podršku svaki put kada primeti da opet klizim u problem. Jedini problem je što me on seksualno ne uzbuđuje.

Pre godinu dana sam se zaposlila i u firmi upoznala kolegu koji je dve godine mlađi od mene. Zgodan je i zalupa mi srce svaki put kad se sretnemo. Jednog dana smo otišli na piće. Slagala sam ga da živim u nesrećnom braku i da se razvodim.

Te večeri završili smo u krevetu. Bilo je neverovatno! On sada želi da imamo ozbiljnu vezu, ali ne želi decu kojoj sam se ja nadala čitavog života. Pored toga, moj ljubavnik boluje od depresije, što me plaši, jer mi je potreban oslonac u životu, a nisam sigurna da bi on to zbog svoje bolesti mogao da mi pruži.

Razapeta između muža koji me seksualno ne uzbuđuje i ljubavnika sa kojim sam doživela neverovatna seksualna iskustva odlučila sam da se razvedem. Tek sada sam sluđena; još nisam predala papire za razvod, ali sam se iselila iz zajedničkog stana i živim sama. Kako da donesem ispravnu odluku – da li da se vratim mužu i sve mu priznam ili da se razvedem i pokušam novi život sa ljubavnikom?

Odgovor:

Ne možemo znati šta nosi dan a šta noć, ali bilo bi dobro da napravite spisak svih prednosti i nedostataka ostanka u braku i započinjanja novog života sa ljubavnikom.

Seks sa ljubavnikom verovatno će prestati da bude tako eksplozivan ukoliko njegova depresija bude napredovala, ali vi biste mogli da probudite svoju unutrašnju snagu ako biste bili sa muškarcem koji ne može da bude vaš oslonac.

Ali, ako on zaista ne želi decu, to bi mogla da bude ozbiljna tačka razdora u vašoj vezi.

Pokušajte da razgovarate sa mužem i objasnite mu šta je to što vam prija u krevetu, a što sa njim do sada niste imali prilike da iskusite. Budite njegov vodič do obostranog vrhunca. Ukoliko vam to uspe, mislim da bi vaš brak mogao da bude apsolutno srećan, jer vam suprug pruža sve ono što ste očekivali u partnerstvu.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    10. oktobar 2020 | 20:57

    Prvo ti ostaviš muža a onda tebe ostavi ljubavnik kada mu dosadiš. 90% žena to uradi i posle se češka.

  • Komsija

    10. oktobar 2020 | 20:35

    To sa tim mladjim je samo privremena strast. Prestaje onog momenta kada budes zivela sa njim par godina i opet si na istom

  • Hm

    10. oktobar 2020 | 20:35

    Nadji treceg dok te nisu ostavili obojica !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA