≫ 

Ove trikove koriste žene kada žele da ulove starije imućne muškarce

Pokazuju svoj raskošni način života, i trikove koje koriste da bi upucale imućnog starijeg muškarca.

  • 0
Žurka, horoskop, devojke, piće, provod, zaljubljivanje FOTO: Pixaby

Mnoge žene koriste Tik Tok internet platformu kako bi se razmetale gomilama novca i luksuznih poklona koje su dobile od starijih imućnih muškaraca. Na svojim video snimcima daju savete i drugim ženama kako da upecaju bogataša, prenose strani mediji.

Popularni hešteg #SugarBabies, prikupio je više od 211,4 miliona pregleda na Tik Tok platformi za razmenu video snimaka, a hiljade mladih žena otkrilo je kako su od muškaraca kog su upoznale na internetu dobile dizajnerske tašne, luksuzna putovanja, pa čak i skupe automobile.

Neke žene čak priznaju da su svojim momcima poslale listu želja na kojima se nalaze skupocene Hermes Birkin torbe i nakit Cartier u vrednosti od 45.500 dolara, luksuzne stvari o kojima bi mnoge žene samo sanjale.

U jednom videu, žena iz Amerike priznala je da je tajna  da napišete kratku i zanimljivu biografiju, da ne koristite vaše „vlastito ime“ kao i da se pretvarate da već imate „život kakav želite“.

- Neka vaša biografija bude kratka i slatka, ali ne dosadna. Važno je opisati kako zamišljate idealnog partnera, ali ne otkrivati svoju ličnost. Takođe, ne želite u opisu da previše kažete o sebi zbog bezbednosti, plus kasnije nećete imati o čemu da razgovarate - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

foto Pixabay foto Pixabay

Takođe je rekla da profil treba da otkrije vašu estetiku i odražava kakvog imućnog muškarca koju tražite.

- Nemojte reći da više volite mirne noći uz čašu vina i dobru knjigu ako objavljujete slike na kojima pijete sa devojkama - rekla je ona.

Ali za one koji bi više voleli gotovinu nego poklone, predložila je da budete iskreni oko toga, kao i da ugovorite kolika će biti ta naknada i u zamenu za šta.

Takođe je rekla da ne možete biti previše izbirljivi u „lovu“ na imućnog muškarca i da morate „da odlučite šta tačno želite na prvom sastanku, a zatim da se obratite svima kojima možete“.

Žurka, provod, devojke FOTO: Pixabay

Mnoge žene na Tik-Toku pokazuju luksuzne poklone

Bri iz Pensilvanije je na svom snimku označenim heštegom #SugarBabies ponosno pokazala avionsku kartu za Las Vegas, zajedno sa karticom na kojoj ima 1455 dolara za trošenje i kutijom punom alkohola.

Triš iz Amerike, koja je takođe koristila hashtag na TikTok-u, da bi se razmetala svojim ekstravagantnim životnim stilom, podelila je snimak na kojem je prikazala detalju lista poklona koju je poslala svom imućnom partneru- koja uključuje Air Pod slušalice, parfem Jo Malone i karte za koncerte.

Margaret iz Hjustona redovno deli svoje kratke snimke dok vozi Ferari, auto svog dečka bogataša, i odseda u luksuznim hotelima. Jedan video snimak otkriva kako joj je "sponzor" poklonio luksuzni automobil - Mercedes-Benz C klase, a cena za taj model dostiže 209.000 dolara, prenosi San.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA