• 4

Šta znači sanjati erotske snove posebno sa osobom koja vam se na javi ni ne dopada?

, Telegraf

Značenja je mnogo

  • 4
foto Pixabay

foto Pixabay

Erotski snovi su previše česti, a u studiji iz 2010. godine sa Univerziteta u Montrealu se govori o stopi od 78 odsto ljudi koji su barem jednom u životu imali erotski san.

Drugo istraživanje tvrdi da i muškarci, i žene imaju erotske snove, a čak 37 odsto žena je imalo i orgazam tokom spavanja.

Druga studija iz 2012. godine sugeriše da spavanje na stomaku ima i te kako veze sa erotskim snovima.

Autori studije tvrde da u ovom položaju lakše aktivirati genitalije, jer pritisak izaziva fizičko uzbuđenje i samim tim podsvesne erotske misli.

Stanje u kome se nalazi naš san je verovatno jedan od faktora koji utiče na sadržaj vaših snova, ali ne samo to. Istina je da ne postoji jednostavan način da tačno saznamo zašto sanjamo ovakve stvari.

Savetnica za spavanje Eva Koen kaže da su erotski snovi posebno zanimljiviji jer ne odražavaju stvarnost koju je osoba iskusila.

- Generalno, oni nisu povezani sa stvarnim seksualnim nagonom i stvarnim ljubavnim odnosima. Jednostavno rečeno, svako može da ima sjajan seksualni žviot i još uvek sanja da ima aferu sa šefom ili bivšim partnerom - istakla je.

Video: Šta ti je to u ustima? Sram te bilo! Šta tražiš ispod kreveta?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogo

    Sanjam svastiku 😘

  • Др

    Значи, загорели сте!!!

  • Ljubiša

    Znači da se ujutru probudiš mokrih gaćica.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima