Zavedite je tako da zauvek bude vaša: Na ove 3 stvari padaju sve žene

Ne morate da budete lepi kao Apolon, niti bogati kao Onazis - postoji nešto što je ženama mnogo važnije

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Odabir partnera u današnje vreme može da izgleda kao “nemoguća misija”, ali istraživanja sugerišu da se većina pripadnica nežnijeg pola drži nepisanih pravila koja dominiraju već generacijama.

Jedno važno međunarodno istraživanje od pre 30 godina pokazalo je koje tri osobine su tad bile najpoželjnije kod muškaraca, a novo istraživanje Univerziteta Teksas u Austinu potvrdilo je da su iste te osobine izdržale test vremena i danas se kotiraju visoko na lestvici privlačnosti.

U oba istraživanja učestvovalo je više od 14.000 žena iz 45 zemalja, a rezultati su više nego zanimljivi i izbijaju iz ruke glavni adut muškarcima koji tvrde da je današnjim devojkama najvažnija debljina njihovog novčanika.

Evo koje tri osobine žene smatraju najvažnijim prilikom odabira muškarca sa kojim planiraju dugu vezu i brak.

1. Ljubaznost

Nasmejani i ljubazni ljudi su automatski atraktivniji okolini, jer odmah “upadaju u oči” i razlikuju se od namćorastih tipova koji šire negativnu energiju. Muškarci koji se smeju privlačniji su i od misterioznih tipova koji takođe mogu da budu “magnet za žene”, ali im one manje veruju.

Dakle, ako želite da osvojite neku devojku, obavezno se smeškajte i budite ljubazni.

2. Inteligencija

Postoje očigledni razlozi zbog kojih neko vrednuje inteligenciju kod partnera, ali čak i iz perspektive preživljavanja osoba superiorne inteligencije verovatnije će savladati najveće pretnje i izazove od one koja se ne može pohvaliti mudrim reakcijama u kriznim situacijama.

Što se bolje i lakše prilagođavate novonastalim okolnostima i s manje stresa reagujete na neočekivane promene, to ćete u očima žene izgledati pouzdanije i inteligentnije, a samim tim i privlačnije.

3. Zdravlje

Muškarce koji vidljivo održavaju dobro zdravlje žene vide kao atraktivnije. Autori studije pripisali su ovo otkriće evolucijskim korenima - oduvek smo vođeni time da zdrave gene prenosimo na buduće generacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    27. oktobar 2020 | 23:12

    ХАХАХАХА, који бисер - а онда трче за шоферима, фудбалерима... ваљда због љубазности, хахахахо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA