≫ 

Ešli Grejem progovorila o intimnim odnosima nakon porođaja

Supermodel Ešli Grejem otkriva kako sada izgleda njen seksualni život

  • 6
Ešli Grejem

Instagram Printskrin / ashleygraham

Ešli Grejem podelila je pikanterije o svom seksualnom životu, otkrivajući kako se ona i njen suprug ponovo zbližavaju nakon rođenja bebe. 

Supermodel Ešli Grejem je rešila da otkrije kako izgleda njen seksualni život nakon porođaja, otkrivajući da i dalje uspeva da se održi intimnost sa svojim suprugom Džastinom Ervinom.

Plus-sajz lepotica, koja je u januaru mesecu ove godine rodila sina Isaka, rekla je kako ona i njen partner obično tempiraju vreme za seks - kada njihov sin spava.

- Novorođenče obično spava po nekoliko sati, tako da sina obično stavimo u kolevku koja se nalazi na drugoj strani sobe i onda se prepuštamo- rekla je Grejemova za Pipl magazin.

Uprkos činjenici da su trudnoća i porođaj izmenili njeno telo, Ešli nije bila nervozna zbog intimnosti nakon rođenja sina. Inače, lekari obično savetuju ženama da sa seksom pričekaju najmanje šest nedelja nakon porođaja.

Ešli Grejem

Printskrin Instagram / ashleygraham

- Mnogo žena me je pitalo: "Da li ste se plašili ponovnog seksa?" Uopšte nisam, a razlog je bio taj što znam da je moja vagina nije stvorena za bebu i samo za rađanje, a ja sam znala da će se sve vratiti u probitni oblik - rekla je.

Ešli i Džastin, koji su ove godine proslavili desetogodišnjicu braka, i dalje uspevaju da odvoje vreme jedno za drugo tako što svakog četvrtka uveče izlaze na sastanak. 

Ranije ovog meseca plus-sajz model je na Instagramu objavila selfi iz kupatila, fotografiju na kojoj je gola, a grudi je prekrila samo rukama.

Ashley Graham

Foto: Instagram/ashleygraham

Uz fotografiju je stavila i kratki opis ‘velika gola devojka’, pa iako je većina ljudi oduševljeno pozdravila njen potez, neki su je pitali zašto je uopšte imala potrebu da nazove sebe velikom umesto normalnom.

Ešli je jedna od onih osoba koje se ne stide da pokažu bilo šta lično na društvenim mrežama. Neretko objavljuje golišave fotografije i često ističe da je važna ljubav prema samom sebi i prihvatanje svog tela. U trudnoći se ugojila 22 kilograma, ali nju to nije zanimalo previše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA