Kako da izgubi glavu za vama: 7 razloga zbog kojih će se svaki muškarac još više zaljubiti u vas

Male tajne zavođenja

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Zaljubljenost je prolazan osećaj, a ljubav se rađa onog trenutka kada prihvatimo „drugu stranu“ sa svim njenim vrlinama i manama. Iako su muškarci vizuelna bića i „padaju“ na fizički izgled žene, oni se zaljubljuju tek kada počnu da upoznaju njen karakter i dopadnu im se njeno ponašanje, stavovi o životu, vrednosti koje su joj važne...

Ukoliko ste na početku veze i niste sigurni da li će vas vaš voljeni muškarac zaista obožavati, otkrivamo vam sedam sitnica na koje verovatno zbog zaslepljenosti ljubavlju ne obraćate pažnju, a zbog kojih će se on snažno vezati za vas.

1.Kada ga nasmejete

 

I muškarci, kao i žene, vole da pokraj sebe imaju duhovitu i zabavnu osobu. Svaki put kada uspete da nasmejete vašeg partnera, budite sigurni da se još više zaljubio u vas.

2. Kada zaspite na njegovom ramenu

 

U prirodi muškarca je da bude zaštitnički nastrojen prema nežnijem polu. Kada posle gledanja filma ili vođenja ljubavi zaspite na ramenu vašeg partnera, on će to doživeti kao posebnu vrstu bliskosti, a time ćete ga još jače vezati za sebe.

3. Kada se probudi pored vas

 

Muškarci obožavaju da se probude ranije i gledaju svoju dragu dok još spava u krevetu. Ovo im je, naravno, teško da priznaju, ali rade to češće nego što možete i da zamislite. Kada se idući put probudite i vidite partnera kako vas gleda, budite uverene da misli da je mnogo srećan što vas ima pokraj sebe.

4. Kada prvi put provedete dan u krevetu

 

Dnevni ili večernji izlazak može da bude zanimljiv i nabijen emocijama, ali prava strast dolazi tek kada sa vašom „jačom polovinom“ provedete 24 sata zajedno. Tad shvatate da li ste zaista jedno za drugo, jer ako se dosađujete vaša veza verovatno neće opstati.

Ali, ako shvatite da vam je super u paru, da vam je zabavno da se zajedno budite, pijete kafu u opuštenoj atmosferi, spremate ručak, perete sudove, šetate, gledate film i uveče zajedno legnete u krevet, a da se sve vreme osećate ispunjeno i srećno, znajte da je to ono pravo ne samo iz vašeg, već i iz njegovog ugla. To je možda i trenutak kada muškarac prvi put shvata da je ozbiljno zaljubljen u vas.

foto Pixabay

foto Pixabay

5. Kada se ponovo vidite posle duže razdvojenosti

 

Odlazak na službeni put, poseta rođacima koji žive u drugom gradu, odmor bez „jače polovine“... Sve to mogu da budu stresne situacije ako ste nedavno počeli da se zabavljate. Ali, u isto vreme, kratkotrajna razdvojenost je odličan „lakmus papir“ za vašu vezu.

Kada ste razdvojeni, muškarac počinje da oseća koliko mu zapravo nedostajete; tad će se još više vezati za vas i poželeti da se više ne razdvajate.

6. Uz njega ste u teškim trenucima

 

Muškarci retko traže pomoć ili se žale zbog problema na poslu, u porodici ili sa prijateljima, ali im mnogo znači kada im partnerka da do znanja da je tu i da mogu da joj se obrate. Oni cene kada je devojka uz njih u teškim trenucima.

7. Kada se prvi put posvađate

 

Znate onu narodnu: „Posle svađe sve je slađe.“ Ovo, naravno, ne znači da bi trebalo da se svađate bez zaista krupnog povoda, ali ako ste posle rasprave oboje spremni da razgovarate i da sagledate šta je iniciralo svađu, na odličnom ste putu. To znači da ste oboje zreli i spremni da napravite ustupke zarad opstanka veze, a samim tim i da se više vežete jedno za drugo.

Osim toga, muškarci često znaju da iniciraju svađu samo da bi videli da li pokraj sebe imaju otresitu ženu ili „ženu krpu“ koja će se složiti sa svakom rečenicom koju on izgovori. Kad počnete da na adekvatan način branite svoje stavove umesto da ćutite i „progutate udicu“, to će mu se mnogo više dopasti, pa će vas više i voleti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepota

    30. oktobar 2020 | 08:33

    Nista ne treba raditi na silu i vestacki pokusavati da se on zaljubi jer to nema rok trajanja a moze da izazove i nesreću. Samo ono sto Bog blagoslovi je sreca. Mudri to prepoznaju i neguju

  • 🌸

    30. oktobar 2020 | 07:37

    Prepisujete od mene 🤣 nema tu saveta, nije to to ako postoji taktika, to se jednostavno desi 😎 spontano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA