Ovako vodi ljubav zaljubljen muškarac: Obratite pažnju na ovih 5 znakova!

Muškarce ipak nije tako neško "pročitati"

  • 13
Intima, intimni odnos, seks, ljubav, sreća, nežnost Foto: Shutterstock

Jedna od najtežih stvari u muško-ženskim odnosima je otkriti da li je muškarac zaljubljen. Oni svoju zaljubljenost kriju "kao zmija noge", a ženama ostaje samo da nagađaju i na osnovu nekih sitnih gestova procene da li je on za ozbiljnu vezu ili ne. 

Međutim, muškarce nije toliko teško čitati. Ako pažljivo analizirate, lako se mogu proceniti sva njihova osećanja. Evo nekoliko stvari koje ćete primetiti kada on vodi ljubav sa vama što će nesumnjivo dokazati da li je zaista lud za vama.

Gledaće vas direktno u oči

Oči imaju ogromnu moć prenošenja osećanja. Kada muškarac vodi ljubav sa vama, on neće samo buljiti u zidove ili kroz prozor čekajući da završi. Umesto toga, videćete ga kako maksimalno uživa u tom trenutku. Njegove emocije putovaće do vas bez reči. Samo će njegove oči govoriti neizrečeno.

Pazite sa muškarcima koji ne mogu da vas gledaju u oči dok razgovaraju sa vama. Ili su užasno sramežljivi, što je u nekim slučajevima nezgodno, ali ipak prihvatljivo; ili su ustvari pravi manipulatori.

Ljubiće vas po celom telu

Poljupci zapečaćuju vašu ljubav. Jedan poljubac može uzbuditi celo telo. Ako je vaš partner zaljubljen u vas on će uživati u svakom poljupcu.

foto Pixabay foto Pixabay

Osetićete njegove potrebe, njegovu strast i emocije, kao i koliko žudi za vama.

Komunikacija

Pokušaće da seks učini ugodnim iskustvom. Takođe će vam reći i šta njemu odgovara i prija. Nije mu problem da prođe kroz proces učenja da bi kasnije seks bio divan za vas oboje.

Trudiće se da stvori romatničnu atmosferu

Čovek koji vas voli potrudiće se da nauči šta vas uzbuđuje. Neće samo žuriti u seksu i naneti vam bol. Zaljubljeni muškarci započinju polako.

Pre seksa isplaniraće mali romantični sastanak uz sveće, gledanje filma u mračnoj sobi, brojanje zvezda zajedno, posmatranje sunca na plaži...

Uživa u tome ako vi uživate

Ako vas partner voli, njemu će pričinjavati zadovoljstvo da vas seksualno zadovoljava.  Sve se više trudi jer je vrlo zainteresovan za vas i želi odnos koji prevazilazi zonu seksa. Boriće se da se baš uz njega osećate najbolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA