Sumnjate, ali nemate dokaz njegovog neverstva? Ovo su 3 načina da provalite da li vas vara

Preljubu nikad nije lakše otkriti nego danas, pod uslovom da ste dovoljni hrabri i spremni na neočekivane korake

  • 7
brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

Promena seksualnih navika, iznenadno duže ostajanje na poslu, zaključavanje i sklanjanje mobilnog telefona i „krunski dokaz“ – ruž na košulji, samo su neki od signala koji ukazuju da vas partner vara.

Ali šta ako svi navedeni dokazi izostanu, a vas i dalje nagriza crv sumnje da vam je partner neveran? Da li da ignorišete taj „unutrašnji glas“ ili ipak ne? Da unajmite privatnog detektiva? Padnete na dno da biste dokazali ono što je toliko vešto skrivao od vas?

Stručnjaci za seks i veze predlažu da posebno obratite pažnju na ove tri stvari koje većini pripadnica nežnijeg pola verovatno nikada ne bi pale na pamet.

1. Proverite njegove društvene mreže

Kad pratite životinju po šumi, prilično je lako – ostavlja tragove u vidu slomljenih grana i otisaka koji otkrivaju kojim stazama i bogazama se kretala. Slično je i sa nevernim partnerima – ne mogu da sakriju tragove neverstva, ma koliko da se trude.

Društvene mreže danas su najčešći kanal komunikacije. Mnogo se veza i brakova raspalo zbog flertovanja koja su započela na Fejsu, Tviteru i Instagramu, a pretvorila se u strasne zabranjene ljubavne priče u realnosti.

Ali, da li vam je palo na pamet da je vaš partner, upravo da bi zametnuo trag, odlučio da sa nekom drugom kontaktira preko Linkedina? To verovatno nikada ne biste ni pomislili, a vrlo je lako da ustanovite da li se osobe za koje sumnjate da vam se petljaju u vezu ili brak nalaze na njegovoj listi prijatelja na ovoj poslovnoj mreži. I ako su prijatelji, to ne mora ništa da znači, pogotovo ako su iz iste firme ili iz iste profesije, ali ako su iz sasvim drugih poslovnih sfera to bi mogao da bude „znak za uzbunu“.

2. Pauza za ručak

U većini firmi radnici danas mogu da napuste radno mesto i odu na pauzu za ručak. Odlazak vašeg partnera sa koleginicom ili više njih na ručak nije sam po sebi nikakav dokaz da vam je dragi neveran. Ali ipak možda nije loše da s vremena na vreme „bacite oko“ kako izgleda taj njegov odlazak na pauzu – naravno, ako ste u prilici da i vi u isto vreme izađete s posla i skoknete do restorana ili kafića u kom vaš partner pravi pauzu.

Može se desiti da vidite kako se sa koleginicom vraća u firmu i da „padaju“ nežni poljupci na putu do radnog mesta. Ili se drže za ruke. Ili i jedno i drugo. Gde ćete veći dokaz?!

3. Novopečeni sportista

Ako vaš partner nema posao zbog kog bi mogao da odlazi na službena putovanja, onda ima dovoljno vremena da tokom nedelje u svoj raspored uvrsti brojne aktivnosti. Košarka, fudbal, tenis, pecanje... Prilika je bezbroj, ali ako ustanovite da je odjednom počeo da bude posebno srećan neposredno pred odlazak na sport, da nabavlja novu trenerku, fensi patike i najmodernije gedžete, zapitajte se da li on zaista odlazi na sport ili se raduje zbog neke druge aktivnosti.

Prošetajte po kraju u kom vam je rekao da trenira – ako ga tamo ne zateknete jednom, drugi put, treći put..., vreme je za ozbiljniji razgovor.

Srećan lov!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    5. novembar 2020 | 16:15

    Kad postoji sumnja , zlo I naopako. Kad neko zeli I hoce neverstvo , sve dzaba , los karakkter, treba ga pustiti da ode, takav I netreba.....

  • Budak

    5. novembar 2020 | 07:23

    Mnoge su išle u lov i ništa na kraju, opet se vraćaju tom istom mužu, recimo Ljupka pratila Generala i na kraju se pomirila, ....

  • Crnogorac

    5. novembar 2020 | 13:49

    Sumnjam da me decko vara😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA