Prokomentarisala mu je sliku na Fejsbuku, a sada su vereni: Ni pandemija im nije pomrsila konce

Kovid piše romane

  • 1
Foto: Facebook

Upoznali su se na Fejsbuk grupi ljubitelja mačaka This Cat Is Chonky i ne bi ova priča bila nesvakidašnja da je nisu obojili detalji pandemije i prepreke koje ona nosi.

Ana Hosej dvadesetšestogodišnja frizerka iz Čikaga prokomentarisala je fotografiju Adama, diplomiranog grafičkog dizajnera, na kojoj grli svoju bucmastu mačku i napisala da je sladak.

Britanac se nije mnogo suzdržavao, pa joj je poslao privatnu poruku, sugerišući na to da ukoliko bude dolazio u SAD, obavezno će je posetiti.

Foto: Facebook

Nakon ovoga usledili su i telefonski razgovori u trajanju i do pet sati, a ovo sve je Adama ohrabrilo da Anu nakon dva meseca razgovora i uživo upozna.

Nakon posete Ani u SAD-u krajem prošle godine, par je izjavio da su "negde između zabavljanja i veze".

Kada se na kraju vratio kući, nastavili su da se zabavljaju na daljinu, ali kada je njegov sledeći let za SAD otkazan zbog pandemije, Ana je odlučila da dođe u Englesku.

Otkako je doletela, Ana se preselila u Adamov stan za stalno - tako što su se venčali godinu dana nakon što su prvi put razgovarali.

- Znao sam da Ana odlazi i želeo sam da se naša veza nastavi, pa sam jednostavno odlučio da je zaprosim - priznao je Adam.

Nadamo se da će živeti srećno do kraja života....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA