Nadate se da će ostaviti ženu zbog vas? Ovo su 3 razloga zbog kojih se muškarac nikada neće razvesti

Ako ste neko ko trenutno ima aferu sa oženjenim, ovo će biti virtuelni šamar – baš onaj koji vam je potreban

  • 15
devojka, sveca, ljubavnica, žena Foto-ilustracija: Pixabay

Šta je to što muškarca tera da napusti brak zbog druge žene? Zaljubljenost? Fantastičan seks? Osećaj ušuškanosti dok je sa ljubavnicom?

Ništa od svega navedenog, tvrde stručnjaci za seks i veze.

Razlozi zbog koji muškarci varaju svoje žene nisu im dovoljno jak motiv da stave tačku na brak. Kad jednom razmene bračne zavete, mrsko im je da prolaze kroz agoniju koju nosi razvod i da iznova grade porodično gnezdo.

Statistike pokazuju da su uglavnom prevarene žene te koje odlučuju da se razvedu – muškarci to retko čine. A evo i zašto.

1. Uz suprugu i ljubavnicu on ima sve što mu je potrebno

Zašto bi napustio ženu i decu? Muškarac može do mile volje da se zabavlja sa ljubavnicom bez ikakvog osećaja odgovornosti, ali se uvek „kao Lesi“ vraća kući da bude sa ženom i decom. To je za njega idealna situacija.

Ima ženu koja vodi računa o kući, čisti, pere, pegla, kuva, brine o njemu i o deci, a ima i ljubavnicu koja zadovoljava njegove ostale potrebe.

On ima dve dame koje mu ispunjavaju sve prohteve i uživa do maksimuma.

2. Razvod je mučan, bolan i skup

Razmislite samo o posledicama razvoda. Gnjavaža sa advokatima, odlasci u sud, plaćanje advokata, maltretiranje sa službenicima Centra za socijalni rad oko viđanja dece, traženje stana, haos sa familijom, objašnjavanje prijateljima i komšijama šta se desilo...

A pre svega toga razgovor sa decom zašto mama i tata ubuduće neće živeti zajedno i strah od njihove reakcije koja je apsolutno očekivana i opravdana.

Zašto bi neko prolazio kroz to? Uzgred, ljubavnica je srećna svaki put kad vidi svog oženjenog partnera, pa se zapitajte zašto bi on ikada napuštao svoju ženu i toplo porodično gnezdo?

 3. Da je hteo da napusti ženu, već bi je napustio

Znamo, bolno je, ali istinito. Da je zaista hteo da napusti suprugu, on bi to već učinio, sve i da se vi niste pojavili u njegovom životu. Takođe, da zaista dugoročno želi da bude sa vama, on bi se razveo i više ne biste morali da čekate kad će ugrabiti vreme da budete zajedno.

Razmislite o tome.

On nije napustio ženu zato što to ne želi da uradi.

Tako je jednostavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve je tacno

    7. novembar 2020 | 22:57

    Imam koleginicu koja je od svoje 17 godine sa muzem svoje setre od tetke.Prvo ne moze da se razvede deca mu mala.Pa posle deca u pubertetu osetljiva a skoro je postao deda.E sada ne moze zbog unuceta.A ona ga bolesno voli i veruje mu.U 40 g ostala trudna htela da rodi,on joj nalupao samare i odveo na abortus.Uredno kaci slike sa zenom sa putovanja po Evropi a ona sizi.Zena sam ali majke mi moje ja ovu budalu ne mogu da razumem kako sjeba sebi zivot.

  • Mina

    7. novembar 2020 | 23:09

    Ljubavnica pati od nedostatka poštovanja prema sebi, dozvoljava da bude samo igračka za zabavu nekoj budali, koju je zena, nahranila, ispeglala, i poslala da se malo odmori od njega.

  • Realno

    7. novembar 2020 | 23:08

    Zato kako im godine prolaze sve su nesrecniji. Jer to nije zivot lak. Istrose se ofucaju se a zene koje ih servisiraju kao ljubavnice ni one ne budu bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA