≫ 

Penzionerka (80) rekla "da" 45 godina mlađem Egipćaninu: "Naša prva bračna noć bila je teška"

- Volim je, nema veze što je 20 godina starija od moje mame – tvrdi mladoženja

  • 43
Ajris Džons i Egipćanin foto: Facebook/Iris Jones

Muhamed Ahmed Ibriham (35) oborio je s nogu Ajris Džons (80) iz Velike Britanije kad su se prošle godine upoznali preko Fejsbuka. Starica je ubrzo posle dopisivanja na ovoj društvenoj mreži otišla u Egipat kako bi bila sa muškarcem u kojeg se zaljubila.

Razlika u godinama nije ih sprečila da razmene bračne zavete.

„Zaljubio sam se čim sam je ugledao“

Ajris i Muhamed prvi put su se videli na aerodromu u Kairu u novembru 2019. Prisećajući se tog susreta, Muhamed je rekao kako je bio „veoma nervozan“:

- Ali, čim sam ugledao Ajris, znao sam da je ona prava žena za mene. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, jer pokraj sebe imam ovakvu ženu.

Da bi mogao da se posveti Ajris, Muhamed je uzeo neplaćeno odsustvo i sa njom provodio vreme upoznajući je sa lepotama Kaira.

Živi u trosobnoj kući sa roditeljima, dvema sestrama i bratom. Kategorički tvrdi da se nije oženio iz materijalnih pobuda.

- Ne želim da dobijem britansko državljanstvo, ne želim novac, brak mi prija i živim od svog rada – izjavio je novopečeni mladoženja.

„Moja mama je presrećna zbog mene“

Ajris je bivša spremačica, živi u domu vrednom 250.000 evra, a njena invalidska penzija iznosi oko 900 evra mesečno.

- Nije me briga gde ćemo živeti, niti koliko je Ajris bogata ili siromašna. Jedino što želim jeste da budem sa njom – objašnjava Muhamed i dodaje:

- Ljudi misle da sam sa Ajris iz drugih razloga, a ne zbog ljubavi. Znam da je Britanija prelepa zemlja i da bi mnogi iz Egipta želeli da se tamo presele, a meni je svejedno. Živećemo tamo gde Ajris bude odlučila.

Ajris Džons i Egipćanin foto: Facebook/Iris Jones

Tokom prvog boravka u Kairu Muhamed je odveo Ajris da je upozna sa svojim roditeljima.

- Mojoj majci se Ajris jako dopala i dobro su se slagale, iako među njima postoji jezička barijera. Podržala me je u želji da se oženim Ajris. Rekla mi je da će biti srećna samo ako sam ja srećan. To, uostalom, svaka majka želi, da njen sin bude sa ženom koju voli – navodi mladi Egipćanin.

„Naša prva bračna noć bila je teška“

Veza ovog kontroverznog para izazvala je veliku znatiželju u britanskoj javnosti. Početkom godine Ajris je gostovala u popularnoj TV emisiji i otkrila detalje iz svog bračnog života sa dva i po puta mlađim muškarcem.

- Naša prva noć bila je poprilično teška – priznala je vremešna mlada. – Nisam bila ni sa kim intimna 35 godina. Mislila sam da sam opet nevina. Da bismo mogli da vodimo ljubav, potrošila sam celo pakovanje lubrikanta. Sledećeg dana nisam mogla da hodam, osećala sam se kao da jašem konja. Ali, prebrodili smo i taj izazov.

Muhamed se ne obazire na glasine koje prate njegov brak:

- Možda je nekome čudno kada odaberete ženu koja je 20 godina starija od vaše majke, ali to je ljubav, ona vas čini slepim. Kad se zaljubite, nije vam važno koliko godina žena ima i kako izgleda. Važno vam je samo da budete srećni zajedno.

Video: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    10. novembar 2020 | 15:18

    Klasična prevara starih, usamljenih žena. Ček malo, biće neki problem, pa će ona morati da proda kuću ili stan da mu da novac i da mu pomogne. I tako, nije ni prva ni poslednja, na žalost.

  • Deki

    10. novembar 2020 | 15:12

    Nije mogla da hoda, hahaha

  • Dend

    10. novembar 2020 | 14:46

    Dokaz da nisu samo mladi na raznoraznim nedozvoljenim supstancama ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA