Zbog pandemije korona virusa ovakvo vođenje ljubavi postaje sve popularnije

Svakako je sigurnije

  • 2
Virtuelni, onlajn seks Foto: Shutterstock

Budući da je pandemija korona virusa umnogoome promenila tok života i uticala na svaki segment, mnoge države širom sveta ponovo su uvele karantin.

Mnogima su uskraćene, naročito saamcima, osnovne ljudske potrebe - socijalizacija, pa i seksualni odnosi.

Kako neke zemlje imaju klubove za "seksualno druženje" i upoznavanje, mnogi od njih su sada zatvoreni, ali neke nude raskalašene zabave u virtuelnim kućama, dok druge prikazuju emisije ili događaje na mreži koji nude sadržaj koji je malo uzbudljiviji od Netfliksovog.

Fabulous je izneo vrhunske virtuelne seks zabave koje nude sve kako biste izbegli svoju izolaciju, a repertoar je širok.

Vodeći erotski paket industrije za seks Killing Kittens, za sve svoje članove organizuje digitalne događaje.

Kompaniju je 2005. godine pokrenula bivša prijateljica Kejt Midlton, Ema Sejli. Iako ovi događaji mogu koštati oko 150 funti i više, cena zabave preko Zoom aplikacije je relativno jeftina - 20 funti.

Posetioci mogu očekivati erotske plesne performanse i videti parove koji žive svoje seksualne fantazije.

Ako tražite neka uputstva u svom životu, Killing Kittens ima virtuelne radionice, a predstojeće uključuju analnu masažu, tantru i još mnogo toga.

S druge strane, klub New Society sa sedištem na Menhetnu, čiji je osnivač Danijel Sent organizovao je "Soho kuća seks klubova", koja trenutno nudi jeftiniju verziju erotike na mreži.

foto Pixabay foto Pixabay

Njihove virtuelne zabave dostupne su samcima, parovima ili „radoznalim“ članovima. Svakako je obezbeđena i funkcija ćaskanja.

Aplikacija Feeld  za seks zasnovana na lokaciji, koja omogućava korisnicima da se sastaju radi povezivanja sa više partnera, pokrenula je novu virtuelnu funkciju.

Oni se reklamiraju kao "mesto za udaljene trojke, nije potrebno sredstvo za dezinfekciju ruku!"

I ova aplikacija podržava međusobno četovanje u grupi do 4o ljudi.

Mnogii prestižni klubovi širom sveta, pa i svingerski, organizovali su onlajn druženja sa maštovitim programom i mogućnostima, a da li ovo postaje naša budućnost, ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA