≫ 

"Iskreno mi je drago što je moj suprug spavao sa preko 120 žena pre mene"

Britanka Kortni Hargrevs smatra da je njen suprug sada više posvećen porodici, upravo zato što je iskoristio svoju mladost

  • 19
Kortni i Eliot Printscreen: Instagram/ courtsxx98

Kortni (22) i Eliot Hargrevs (23) venčali su se ove godine i imaju dvoje male dece. Eliot je u početku veze priznao svojoj devojci da je spavao sa 126 žena, a njegova trenutna supruga smatra da je to dobra stvar.

- Sa toliko iskustva koliko on ima, seks s njim nikada nije dosadan - rekla je Kortni za "San".

Upoznala je električara 2017. godine u klubu.

- Ugurao se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je retko odlazio kući sam i da je spavao sa gomilom žena. Nisam bila zainteresovana za takvog nekog i rekla sam mu da me zaobiđe. Ali ponovo smo se sreli tri meseca kasnije. Započeli smo razgovor, a on nije ništa pokušao. Ponudio se da me otprati do kuće, a ja sam pristala da odem do njega na kafu. Jasno sam mu dala do znanje da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći deo noći i razgovarali, a sve se završilo seksom. Bio je vrlo samopouzdan u krevetu. Sledećeg jutra njegovi prijatelji su mu pisali, pitali su ga kako je proveo veče i tražili su da me oceni na skali od jedan do deset. On je ignorisao poruke - rekla je.

Mislila je da će je zamoliti da odmah ode, ali on ju je pitao da li bi ostala na doručku.

- Otvorio mi se, a ja sam cenila njegovu iskrenost i priznala sam mu da sam veoma neiskusna u poređenju sa njim. Rekla sam mu da se brinem da će izgubiti interesovanje za mene kad shvati da nemam sve "potrebne veštine", ali to mu uopšte nije smetalo - setila se Kortni.

Nakon što su prošetali, Elliot je prestao da izlazi.

-  Zna kako da zadovolji ženu, a moji bivši momci to nisu znali. Zbog njega se osećam divno - rekla je majka dvoje dece.

Kortni Hargrevs Kortni Hargrevs

U početku, Kortni se plašila i nije znala da li može da ima poverenja u nekoga ko je bio sa toliko devojaka.

Posle šest meseci veze Kortni je zatrudnela, a Eliot ju je zaprosio mesec dana pre nego što se mali Ajsek rodio. Pre deset meseci dobili su i ćerku Alaju.

- Danas sam ja ta koja ima koristi od Eliotovih "divljih dana". Takođe, znam da je sada tako divan suprug i otac upravo zato što je iskoristio svoju mladost. Još uvek imamo seks najmanje tri puta nedeljno, a Eliot i mene izvede pa se ponekad i dalje osećamo kao momak i devojka - zaključila je.

Eliot tvdri da ga je Kortni od prvog trenutka oduševila.

- Dok nisam upoznao Kortni, bili su mi važni samo izlasci i žene. Ali Kortni je bila nešto sasvim drugo, zrela, osećajna i spremna da oprosti. Ona je savršena žena za mene i radije bih ostatak svog života proveo s njom i decom nego da se vratim starim navikama - dodao je Eliot na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hk

    14. novembar 2020 | 23:27

    Ovaj 120 zena ,mozda sanjao 120 ukupno

  • Celavi70

    15. novembar 2020 | 08:08

    Ako je ovaj indijanac spavao sa 126 zena , onda sam ja spavao sa 1260 😉

  • Zeljko

    15. novembar 2020 | 07:00

    Tako je lep da me ne cudi 😅, I to sa 23 godine, nego da lì je nesto i radio sa njima, osim sto je spavao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA