• 0

Na ovih 5 romantičnih gestova žene nikad neće prestati da padaju: Jedna tehnika garantuje uspeh

, Telegraf

Stvari na koje smo zaboravili, ali još uvek važe

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Ako mislite da je romantika izumrla, grešite. Muškarci ne bi trebalo da zaborave na najvažnije stvari koje ih čine muškarcima, a koje žene vole.

Ipak, novo, digitalno doba je mnogo toga izmenilo, pa više nemamo slatka pisamca, već razmenjujemo poruke putem društvenih mreža ili SMS-a, ne pevaju se serenade pod prozorom već šalju video klipovi omiljnih pesama. Prave zagrljaje zamenili su smajlići i emotikoni...

Žene vole da budu obožavane, ma koja era da nastupa i ma u kakvim vremenima da živimo.

Muškarci kada se zaljube neretko to ne umeju i da pokažu, a ovo su neke smernice, uputstvo, pa i podsetnik na koji način da pokažu emociju i time zadrže voljenu ženu kraj sebe.

Sitnice koje život znače

Primetite sitnice: način na koji hoda, pegice koje ona možda i ne voli, ali su vama tako simpatične... Primetite da ima prelepu boju kose koja joj savršeno pristaje uz boju očiju. I recite joj to.

Budite džentlmen, to je uvek "in"

Ma koliko su "brzi" momci možda atraktivni, nekada im nedostaju maniri i slabo ostavljaju dugoročnu pažnju na žene. Ono što će je fascinirati i zadržati fokus jesu bonton i lepi maniri.

Ne ustručavajte se da primenite tehniku "old school", jer neće nikada zastariti. Neka se oseti ženom.

Poljubac, par, ljubav, zaljubljeni, nova godina

Foto: Unsplash/freestocks

Direktnost

Ne ustručavajte se da budete otvoreni i kažete šta osećate. To će je privući, nema žene kojoj ne imponuje da bude poželjna, voljena. U zabludi ste ako mislite da ćete priznajem emocija otkriti svoje slabosti. Štaviše, tako ćete samo potvrditi svoju snagu.

Poziv pre spavanja

Ne da spada samo u lepe manire, nego poziv pred spavanje daje onaj nezamenjivi osećaj bliskosti i povezanosti. Osećaj da ste joj oslonac i neko ko brine o njoj. Zato, pozovite je.

U tvojoj majici

Može li biti lepšeg prizora od nje u vašoj omiljenoj, možda i staroj majici? Poklonite joj. Ako još miriše na vas, biće to još jedan poen, a za nju ćete biti princ u čijoj će vas majici sanjati. Ne zaboravite, žene su sklone da se vežu za stvari, a majica će biti dodatni podsetnik na vas.

Video: Vlasnik zlatnog poršea otkrio kako živi: Brza vožnja, lake žene, poštuju me zbog novca...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima