≫ 

Romeo i Julija 21. veka: Mlada je pre venčanja saznala da ima kovid – usledio je čin za pamćenje

Ljubav je bila jača od svega

  • 2
Ilustracija; foto Pixabay

Ilustracija; foto Pixabay

Par iz Kalifornije nije dozvolio da njihovo venčanje zbog bilo čega bude sprečeno, čak ni zbog toga što je mlada dobila kovid 19.

Lauren Jimenez (29) i Patrik Delgado (27) trebalo je da izgovore sudbonosno „da“ 20. novembra, ali je nekoliko dana ranije Lauren dobila test da je pozitivna na korona virus. I ranije su pokušavali da zakažu venčanje, ali se uvek nešto isprečilo.

Ali umesto da po četvrti put otkažu svoj veliki dan, zaljubljene ptičice odlučile su da po svaku cenu razmene bračne zavete. Učinili su to u stilu Romea i Julije, kroz otvoreni – Lauren je bila na simsu svoje spavaće sobe, a Patrik na trotoaru.

Posted by Jesscaste Photography on Недеља, 22. новембар 2020.

 

 

-Zapravo smo tri puta menjali planove u vezi venčanja – izjavio je mladoženja. - Prvo smo smanjili spisak zvanica tako što smo nekim prijateljima uz veliko izvinjenje javili da ne dolaze, a onda smo isto to morali da kažemo i nekim članovima familije. Na kraju, na konačnoj listi gostiju bilo je samo 10 ljudi.

Patrik kaže da su on i njegova izabranica strogo vodili računa da ne „uhvate“ korona virus pre venčanja. Tvrdi da su uvek nosili maske i da su se pridržavali ostalih mera. Zato im je Laurenin pozitivan test na korona virus bio kao hladan tuš.

Lauren i Patrik zajedno su četiri godine, a već godinu i po dana su vereni. Nisu mogli da dočekaju trenutak kada će se venčati, a kada su saznali da je buduća mlada pozitivna na koronu odlučili su da „preseku“ i venčaju se po svaku cenu. Ljubav je, otkriva Patrik, bila glavni motiv, ali je jednako važna bila i činjenica da bi im dozvola za sklapanje braka istekla dan pošto su se venčali.

Posted by Jesscaste Photography on Недеља, 22. новембар 2020.

 

 

Matičar i fotograf doneli su potvrde da su negativni na korona virus, kao i nevestina tetka koja je preuzela na sebe obavezu da napravi traku dugačku devet metara i ukrasi je cvećem. Traka je bila simbol jedinstva, ljubavi i fizičkog dodira, jer mladenci nisu mogli da stanu jedno pored drugog, niti da se poljube kada matičar proglasi da je brak sklopljen.

Posted by Jesscaste Photography on Недеља, 22. новембар 2020.

 

 

Posted by Jesscaste Photography on Недеља, 22. новембар 2020.

 

 

- Presrećna sam što pokraj sebe imam partnera koji će me podržavati, voleti i biti sa mnom i onda kad je teško, kao što je to sada bio slučaj – izjavila je novopečena mlada.

- Ako smo zajedno prošli kroz 2020. godinu, Patrik i ja možemo da prođemo kroz sve. Zabavno mi je što je dan našeg venčanja bio jedinstven i drugačiji.

Posted by Jesscaste Photography on Недеља, 22. новембар 2020.

 

 

U međuvremenu, par se nada da će sledeće godine moći da organizuje veliku zabavu, a za sada nestrpljivo iščekuju prvi bračni poljubac. Jer, mlada je još u karantinu...

Video: Živeli mladenci! Nisu mogli da čekaju kraj pandemije, pa su stali na ludi kamen - virtuelno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2. decembar 2020 | 20:08

    Jesu li oni sigurni da sem covida nemaju još neku bolest?

  • opomena

    2. decembar 2020 | 19:41

    Kajace se sto nisu na vreme shvatili upozorenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA