Čari online upoznavanja: "Jedan mi je izjavio ljubav na prvom dejtu, a drugi hteo da mi proda auto"

Anonimna devojka je na portalu "YourTango" podelila svoja 4 strašna iskustva sa online upoznavanjem

  • 2
devojka, kompjuter, laptop Foto: Pixabay

- Osećala sam se usamljeno, pa sam skinula aplikaciju za upoznavanje. Nedavno sam izašla iz duge veze i osećala sam se spremnom za upoznavanje novih ljudi. Štaviše, mislila sam da sam spremna za ozbiljnu vezu. Ne znam zašto sam mislila da ću tako nešto pronaći na ovakvoj aplikaciji - započela je svoju priču 25-godišnja devojka.

Mlada devojka je objasnila za portal "YourTango" da je u proteklih nekoliko meseci imala toliko neprijatnih iskustava sa online upoznavanjem da je odlučila da ih shvati kao zanimljive i poučne priče koje može da podeli sa drugima.

- Prvo sam svojim cimerima priznala da sam počela da se upoznajem preko inerneta. Trebalo mi je pola sata da odaberem šta ću da obučem. Uputila sam se na svoj prvi dejt, i tada je sve krenulo nizbrdo - nastavila je ona.

U nastavku pročitajte horor priče o online upoznavanju:

1. Rekao je da me voli na prvom sastanku

- Sve je išlo dobro i bila sam iznenađena kako se divno provodim na dejtu. Kupio mi je kafu, pohvalio mi je izgled i  izvukao mi stolicu da bih sela - rekla je ona.

Ljubavni par Foto: Pixabay

- Proveli smo neko vreme u kafiću i stvari su išle tako dobro da sam pristala da odemo zajedno na ručak. Hrana je bila odlična, društvo isto, a ja sam uživala. Kakva savršena avantura! Upravo sam stigla do poslednjih zalogaja svoje indijske piletine kada se nagnuo napred, nasmešio mi se i rekao dve male reči: "Volim te". Nisam znala šta da odgovorim. Naravno, nikada nije došlo do drugog sastanka - zaključila je devojka.

2. Hteo je da mi proda automobil

- Ovaj sastanak je i počeo kao grozno iskustvo. Pokušali smo da odemo do mog omiljenog lokalnog restorana u kome služe najbolji brunch u gradu. Nažalost, trebalo je sačekati oko sat vremena, pa sam predložila da odemo negde drugde. U blizini je bilo loš nekoliko restorana, a on je predložio da odemo u McDonald's.

Devojci se ta ideja nije svidela jer nije smatrala da je brzi restoran dobra lokacija za romantični dejt, ipak pristala je na predlog.

- Kada smo konačno seli počeo je da priča o svom omiljenom proteinskom prahu. Tada sam naslutila da nećemo imati drugi dejt. Vreme je prolazilo, naručivali smo hranu, a ja sam samo klimala glavom i pitala se da li će mi ovaj momak ikad postaviti jedno pitanje. Konačno, pitanje koje je odlučio da mi postavi bilo je kakav automobil vozim. Rekla sam mu da trenutno štedim da kupim svoj prvi auto.

Telefon, aplikacija, dejting Foto: Unsplash

- Ma, nema šanse! To je zapravo sjajno jer prodajem svoj automobil! Pa, koliki ti je budžet? Razmišljam da ga prodam za oko 5.000 dolara! To je prilično razumno, zar ne? Jesi li za? - rekao je momak.

Naravno, devojka nije bila nraspoložena ni za kupovinu kola ni da uopšte ponovo vidi tog momka.

3. Bio je nekulturan i nije hteo da se izvini

- Odlučila sam da dam još jednu šansu online upoznavanju. Ako mi opet ne bude išlo znači da je cela aplikacija loša. Ja sam optimista. Samo sam htela da upoznam jednog normalnog momka. Izgleda da je to teško naći - rekla je devojka.

- Za prvi sastanak otišli ​​smo u kafić. Bio je to glatki dejt bez neprijatnih razgovora ili priznanja ljubavi. Našli smo nekoliko filmova koji oboje obožavamo i popričali o fakultetu i poslu. Pristala sam na drugi sastanak - prisetila se 25 -gosišnjakinja.

- Drugi put smo otišli u bioskop. Međutim, tokom filma ovaj tip je počeo da me pipka. Iako sam ga zaustavila dva puta, imao je hrabrosti da pokuša i treći put, a zatim je pokušao da to predstavi kao smešnu šalu. Bila sam besna. Sutradan mi je poslao čitav roman moleći me za još jednu šansu. Hteo je da se nađemo u lokalnom kafiću, na šta sam pristala. Održao mi je čitav govor o tome kako već neko vreme nije bio na sastanku i jednostavno se previše uzbudio. Oprostila sam mu, ali onda je sve postalo još čudnije. Rekao mi je da sada kada je sve to rešeno možemo da pričamo o stvarima koje kod njega ne dolaze u obzir u vezi. Počeo je da me ispituje o mom mišljenju o politici i različitim drušrvenim problemima. Kakvo razičarenje - reče devojka tužno.

4. Pokušao je da me zadavi

- U ovom trenutku bila sam spremna da zauvek odustanem od ljubavi. Nije da sam slepo išla na spojeve sa slučajnim muškarcima. Uvek sam pre toga danima razgovarala sa njima, ali ipak me je svaki od njih razočarao.  Činilo se da je jedina logična opcija odustati - piše devojka.

Devojka, kompjuter, onlajn dejting Foto: Unsplash

Međutim, njene planove je prekinuo Bred, poslednji momak kog je upoznala preko interneta i pristala da izađe sa njim na sastanak.

- Bio je fin momak i vrlo ležeran. Mislila sam da deluje slatko. Planirali smo da odemo do plaže, prelepog parka u marini i samo da uživamo. Bilo je prelepo popodne. Sunce je sijalo, a deca su se igrala. Neki fotograf je pitao može li da nas slika jer smo bili "baš slatki", a radili su prilog o parovima u okolini. Satima smo razgovarali o raznim stvarima. Čak smo shvatili da imamo zajedničke prijatelje iz srednje škole. Najbolja reč koju sam tada moglo da smislim da bih opisao ovaj dejt bila je "zdrav", ali uskoro se ispostavilo da uopšte nisam bila u pravu - reče ona.

- Tokom našeg prvog sastanka spomenuo je jedan od njegovih omiljenih filmova, a ja sam priznala da ga nikada nisam gledala. Predložio je da ga gledamo i rekao da to možemo kod mene da bih se osećala prijatnije. Pa, gledali smo ovaj film i on me poljubio. Bilo je to brzo, ali slatko. Konačno, rekla sam mu da treba uskoro da krenem jer sam morala da se spremim za posao za otprilike sat vremena. Razgovarali smo još nekoliko minuta, a onda smo zaključili da je vreme da se rastanemo. Počela sam da ga ispraćam. Neposredno pre nego što sam otvorila ulazna vrata, zagrlio me je oko struka i povukao me uz svoje telo - prisetila se devojka.

- Sledeći put kad te vidim, da li bi bilo seksi da ti ovo uradim? - rekao je momak, ruku stavio oko vrata devojke i počeo da je davi.

- Na momenat sam pomislila da je to to. On će da me ubije. Srećom ubrzo je prestao. Gurnula sam ga kroz vrata, zaključala ih i obrisala aplikaciju sa telefona. U životu nikada nisam tako brzo dobila poruku izvinjenja, ali ako sam išta naučila od poslednjeg momka, to je da ne želim da se ovako nešto ponovo desi. Završila sam sa online upoznavanjem - zaključila je svoju priču devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna P.

    10. decembar 2020 | 20:58

    Prica podseca na roman Rozi Edvards, Za ljubav je dovoljan klik. Kako sama autorka kaze, to je "urnebesna prica o dozivljajima jedne devojke na drustvenoj mrezi Tinder".

  • Darko

    11. decembar 2020 | 00:30

    Znam neke i brakove koji su se" izrodili "iz online upoznavanja ... nwma tu "secera " ...ali svakako retki nadju retke ...ja licno nemam lepo misljenje o takvom nacinu upoznavanja . Previse je cudaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA