≫ 

Milionerka otkrila šta žena ne sme da izgovori ako želi da zadrži muškarca: Ove teme su zabranjene

- Neće vas tretirati kao damu ako načnete teme koje su neprimerene - navodi Šveđanka kojoj je udaja za bankara bila životni projekat

  • 26
Ana Bej Instagram/Printscreen/schoolofaffluence

Kako se udati za milionera pitanje je na koje traže odgovor mnoge devojke širom sveta. Bogata udaja gotovo nikada nije rezultat iskrene ljubavi, već projekat u koji bi trebalo uložiti mnogo znanja, veštine, mudrosti i strpljenja. O tome najbolje svedoče žene koje su sebi postavile zadatak da se "dobro i pametno udaju".

Jedna od njih je i Šveđanka Ana Bej (33). Plavuša koja je uradila pirsing na pupku, botoks, filere u obrazima i napunila usne da bi, kako priznaje, postala što privlačnija suprotnom polu, redovno deli savete ženama koje žele da ostave dobar utisak i da "upecaju milionera".

U njenom najnovijem videu na Jutjub kanalu otkrila je 10 tema koje žene treba da izbegavaju - uključujući razgovor o seksu i fudbalu.

Ana priznaje da je to "naučila na teži način".

- Elegantne dame nikada ne kažu da idu u trpezariju, u toalet ili bilo gde što otkriva njenu privatnost. Dakle, ako morate da idete, jednostavno se izvinite i idite tamo gde u tom trenutku morate da odete - savetuje Ana.

Takođe, "učiteljica iz škole bogatstva" je navela da dame nikada ne bi trebalo od muškarca da bilo šta zahtevaju, već da ih pitaju, ali i da im zahvale.

- Ako imate bilo kakvih kontroverznih mišljenja, trebalo bi da ih zadržite za sebe - rečenica je koju Ana podvlači kao ključnu u zavođenju.

Ona je otkrila je listu "tabu tema", koja uključuje sve - od novca do sporta.

- Ne pričajte o seksu, politici, bolestima, sportu, religiji... Ne razgovarajte o ovim stvarima ili o drugim osetljivim temama koje mogu uticati na muškarca da se uznemiri - navela je Ana.

Još jedan promašaj je, ističe Bej, pitati muškarce čime se bave ili koliko zarađuju.

- Bez obzira na to koliko ste radoznali, nikada ne pitajte čime se bavi, gde radi - objasnila je "provodadžika".

- Neka ljudi to sami kažu ako žele. Ne budite "gospođica istraživačica", jer to neće poslati  dobru sliku o vama. Nikada, ni po koju cenu, ne bi trebalo da razgovarate o novcu ili bilo kojim finansijskim problemima - dodala je Ana.

Iako muškarci vole samopouzdane i uspešne žene, milionerka upozorava da nikada ne bi trebalo da se hvalite, jer će to imati suprotan efekat:

- Prave dame nikada ne bi rekle da imaju ovo ili ono, da poznaju nekoga...

Još jedno zabranjeno područje je seks:

- Dame nikada ne razgovaraju o seksu. Kada žene počnu da pričaju o tome kako im je potreban seks, kako žele seks, to je tako neprimereno, a deluje i vrlo agresivno.

Konačno, ako muškarac otkrije čime se bavi, izbegavajte pokušaje da izvučete bilo šta dodatno, savetuje Ana:

- Nikada ne tražite profesionalni savet. Ako je reč o lekaru i počnete da tražite medicinski savet, od advokata pravni..., napravićete veliki propust.

Milionerka dodaje da u društvu muškarca koji im se dopada žena nikada ne bi trebalo da potencira na kulturnim razlikama, niti da ih osuđuje.

- Prave dame nikada nisu osetljive na kulturne razlike u društvenim okruženjima. To bi bilo isto kao da vam se ne dopada određeni fudbalski tim - zaključila je ona.

Video: Nije lako biti influenser: Blogerka se dobro stropoštala, pa neslavni pad podelila na Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    14. decembar 2020 | 20:22

    Znači lezi kada treba i ćuti. Ipak si ti deo enterijera. Žena, jok.

  • Jasna

    14. decembar 2020 | 20:13

    Radije bih živela na hlebu i vodi nego bila ameba bez mišljenja tretirana kao komad mesa-zarad "bogatstva". Onaj pravi muškarac će itekako ceniti znanje i opštu kulturu žene koju želi pored sebe.

  • ...

    14. decembar 2020 | 20:07

    Jednom rečju, nemojte uopšte da pričate! Budite BILJKA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA