• 0
 ≫ 

Ako želite da se pomirite sa bivšim partnerom, dobro razmislite o ovim stvarima!

, Telegraf
 ≫ 

Pre nego što bivšem pružite drugu priliku, postavite sebi nekoliko pitanja i dobro razmislite.

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Iako ste se razišli, i dalje postoji hemija i, pre svega naravno, ljubav. Često vam padaju na pamet ideje da bi trebalo da se pomirite sa bivšim partnerom.

Zamišljate kako bi izgledalo kada biste kontaktirali tu osobu i da biste mogli da skupite hrabrost i pomirite se!

Takve odluke se, naravno ne donose preko noći. Postavite sebi nekoliko pitanja i razmotrite sledeće situacije. Najvažnije je osigurati da li možete da verujete jedno drugome. Razmislite o tome da li je ranije bilo problema sa poverenjem, a zatim razgovarajte o njima pre ponovnog ulaska u vezu.

Kada rešite sve nesuglasice i probleme iz prošlosti tek ćete tada biti spremni da započnete "novu vezu" sa istim partnerom. Neka početak bude svež i pozitivan, piše "Večernji".

Ne ponavljajte one greške koje su dovele do raskida. Prihvatite greške druge osobe i ne dopustite da vas neke male razlike dovedu do sukoba.

Obavezno definišite odnos

 

Da li je to nešto prolazno, neka avantura, strast ili ovog puta planirate ozbiljno? Ne dozvolite da se nađete sa "upitnicima iznad glave".

Ne bi bilo loše, pre nego što se pomirite, pitati svoje prijatelje i porodicu šta misle o tome. Imajte na umu da oni to vide iz spoljne perspektive, i mogu da primete mnoge stvari koje vi ne. Biće vam lakše da donesete pravu odluku.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok