• 0

Želite da pronađete ljubav, ali vam ne uspeva: 3 greške zbog kojih ste i dalje sami

, Telegraf

Ako donosite iste odluke, uvek ćete iznova privlačiti iste situacije, samo sa novom osobom

  • 0
brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga

Foto: Shutterstock

Toliko ljudi želi da pronađe ljubav, ali sebe sabotiraju, a da toga najčešće nisu ni svesni. Mentalno žele da privuku pravu osobu, a suštinski se ponašaju suprotno i zato uvek završe sa nekim ko ne zadovoljava njihove emocionalne potrebe.

Ovo su tri najčešće greške koje podjednako prave i žene i muškarci kada žele da ostvare novu emotivnu vezu.

1. Niste spremni

Možda mislite da ste spremni za novu ljubav i stvarno želite da vam se ona dogodi, ali duboko u sebi, zapravo, niste raskrstili sa prošlošću. Možda se bojite da ne budete povređeni. Vaš strah drži vaše zidove podignutim. Ti zidovi vas mogu zaštititi od povrede, ali takođe i da blokiraju da prepoznate pravu ljubav.

Oslobodite se i okrenite novi list, tako da privučete nekoga ko vam odgovara. Ne možete kazniti novog partnera za ono što je učinio bivši, uz ponovno prolaženje kroz iste situacije. U suprotnom, bićete zarobljeni u senci prošlosti.

Žena devojka suze plač

Foto: Shutterstock

Ako ste podigli zidove oko sebe, privući ćete osobu koja se prema vama ponaša na isti način kao i bivši partner koji vas je povredio - to postaje začarani krug.

Vaši zidovi, takođe, mogu privući partnera koji je povređen na isti način kao i vi, i koji neće moći da vas voli u potpunosti.

2. Niste zaboravili bivšu ljubav

Ako se niste potpuno oslobodili emocija prema bivšem partneru ili partnerki, energetski signal koji puštate u etar reći će da ste već zauzeti. U ovom slučaju, ne možete biti potpuno otvoreni za novu ljubav.

Umesto toga, obično ćete privući nekoga ko na neki način nije u potpunosti dostupan i ne može da vam pruži ono što očekujete.

Poradite na oslobađanju, ne dozvolite da vam osećanja iz prošlosti utiču na sadašnjost i budućnost. Bivša ljubav nije uspela s razlogom, zato nemojte dozvoliti da vas više sputava.

foto Pixabay

foto Pixabay

3. Ne odnosite se dobro prema sebi

Ako ne volite sebe dovoljno, možete da privučete nekoga ko takođe sebe ne voli dovoljno. Način na koji se ophodite prema sebi odražava koga privlačite.

Zanemarujete li sebe ili svoje zdravlje? Pričate li o sebi? Stavljate li sebe u drugi plan zbog drugih?  Način na koji se ophodite odlučiće koga ćete privući. Istinska ljubav prema sebi vam ne bi naškodila.

Tretirajte sebe kao osobu sa pravim kvalitetima i vrednostima, jedino tako možete privući pravu ljubav. Loš odnos prema sebi je samopovređivanje, pa ne očekujte drugačiji tretman od drugih prema vama.

Ako donosite iste odluke, uvek ćete iznova privlačiti iste situacije, samo sa novom osobom. Dakle, napravite neke promene i konačno budite spremni da privučete nešto pravo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima