Parovi otkrili tajnu srećne veze: "Ne spavamo u istoj sobi", "uvek priznamo kada nam se neko svidi"

Neobične navike parova koji dugo opstaju zajedno

  • 4
foto Pixabay foto Pixabay

Brojni parovi otkrili su svoje neobične navike na portalu "BuzzFeed". Mnogi od njih veruju da upravo neke neobične sitnice održavaju njihovu vezu uspešnom.

Većina odgovora imala je veze sa spavanjem.

- Priznamo jedni drugima ako nam se neko sviđa na poslu ili u društvu. Tako pretvaramo te situacije u nama smešne anegdote i ne dozvoljavamo da nam pokvare vezu. Dodatno nas povezuje kada se slatko nasmejemo glupim stvarima, poput malih simpatija - glasio je jedan odgovor.

Bilo je i onih koji su smatrali da je za vezu najbolje ako patneri imaju posebne pokrivače u krevetu, zato što mnogi parovi ne idu na spavanje u isto vreme. Neki su čak i rekli da su im odvojeni kreveti sačuvali vezu.

- U braku smo 10 godina, a ne spavamo u istom krevetu već devet i po godina. Kada smo kupili kuću, odlučili smo se za odvojene spavaće sobe. Odgovara nam. Ja imam vrlo lagan san, a on hrče, a i volim da legnem ranije od njega. Budimo se u različito vreme - napisala je jedna žena, a ona nije bila jedina koja je ovaj način života smatrala normalnim.

par-krevet-foto-pixaby Foto: Pixaby

- U braku sam 25 godina, a odvojene spavaće sobe su nas oživele. Imamo svoj prostor kada nam zatreba i bolje spavamo - dodala je druga žena.

Muškarac koji je dao sličan odgovor kaže da on spava u gostinjskoj sobi kada je umoran ili nervozan zbog posla.

- Odvojeni bankovni računi. Zajedno smo 12 godina i retko smo se svađali oko novca - tvrdio je jedan čitalac "BuzzFeeda".

novac, žena, sreća, pare, evri Foto: Pixabay

- Suprug i ja imamo tri "propusnice" godišnje koje nas oslobađaju nekih društvenih događaja. Na primer, ako smo pozvani na večeru sa mojim prijateljima sa fakulteta, a on ne želi da ide, može samo da iskoristi "propusnicu", a ja neću da se naljutim - rekla je jedna žena.

- Moja najbolja prijateljica i njen dečko imaju pravilo koje mnogi ljudi ne bi razumeli. Naime, oni ne razgovaraju o njegovom poslu. Rekla je da je to odlučila nakon što su bili u krevetu, a on je počeo da se žali na svog šefa. Oni i dalje govore o određenim aspektima njegove karijere, ali ne i o njegovom šefu. Znam da se većina parova oseća kao da bi uvek trebalo da razgovaraju o svemu, ali oni su pronašli način da poprave svoj odnos, jednostavno izbegavajući neke teme. Zajedno su 5 godina - napisala je jedna devojka.

Jedan par je priznao da im je planiranje i zakazivanje intimnog čina popravilo vezu. Oni na taj način imaju vremena da se pripreme i odmore, a tvrde da isčekivanje čini sve zanimljivijim.

foto Pixabay foto Pixabay

- Ne kupujemo jedni drugima poklone za rođendane, Božić, Dan zaljubljenih ili godišnjice. Umesto toga trošimo novac na zajednička iskustva - tvdi jedan par da je baš to ključ srećne veze.

Jedna žena je smatrala da je odličan način da se započne svaki dan tuširanje sa partnerom.

- Suprug i ja se tuširamo svaki dan zajedno, jer je to lep, intiman način da se opustimo dok razgovaramo. Zaista nam je pomogao da bolje komuniciramo i da se zbližimo - napisala je.

U jednom odgovoru je pisalo da se partneri ne mešaju u društvo jedno drugom. Autor odgovora je smatrao da je za uspešnu vezu potrebno održavanje ličnog prostora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin

    14. februar 2021 | 03:44

    A mi bas suprotno, obozavamo da spavamo zajedno, mazimo se stopalima ( neobično ali prija) pogotovo sto su njene bas mazne hehe. Budimo se uvek zajedno i uvek imamo dobar keks tada. Imamo zajednicki Račun u banci. I tako nam se brojke čije veće i bolju motivaciju za štednju imamo. Ne branimo jedan drugom ništa da kupimo, svako ima nešto sto voli a ujedno ne trošimo na budalastine jer imamo zajednicki cilj sto se tiče budućnosti i biznisa pa ne želimo da rasipamo u prazno. Volimo da krkamo zajedno jer ja volim da spremam onako neku brzinu hranu a ona voli domaćinska jela komplikovanija i onda volimo bas da uživamo u hrani. Deca su nam mala još pa zajedno ih gledamo i čudimo se njima i njihovoj lepoti. Obozavamo ih. Eto to je nas suprotni odnos. Ne moramo da se podrvgavamo čudnim i lošim stvarima da bi bili uspešni.

  • Srećno Oženjen

    14. februar 2021 | 08:22

    Spavamo u različitim sobama i imamo redovan ljubavni odnos... Nažalost život nije idilačan kako ga mladi zamišljaju, da u krevet idemo zagrljeni i tako spavamo do jutra. Posao, radno vreme nam ne dozvoljava da sapvamo u isto vreme. Da ne pričam o drugim razlikama gde ona spava sa tri ćebeta i debelim joranom i zimskom pidžamom, sa svetlima u pozadini i brujanjem klime, kompjutera, klokotanjem mehurića u akvarijumu... Dok je meni potrebno jedno ćebe, mrkli mrak i gluva tišina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA