Žene otkrile kojih 7 faktora čini muškarca neodoljivim

Nema veze ni sa izgledom ni sa novcem

  • 10
foto Pixabay foto Pixabay

Da bi muškarac privukao ženu, ne treba da ima mišićavo telo ili skup automobil, već jednostavne stvari koje nemaju nikakve veze sa fizičkim izgledom.

Evo sedam stvari koje žene smatraju privlačnim, a ne bi priznale nikome.

1. Snaga

Htele to da priznaju ili ne, žene će uvek da oduševi snaga muškarca. Nije stvar samo definisanih mišića, već u bilo kojoj akciji koja odaje neku vrstu snage.

2. Samopouzdanje

Ta osobina je ključni faktor privlačenja, jer ako neko ima loše mišljenje o sebi neće moći da se predstavi u dobrom svetlu drugima. Čovek koji je svestan svojih vrlina i mana, zna kako da se ponaša prema ljudima i ostavlja dobar utisak, a to je ženama uvek privlačno, piše 24sata.

3. Ranjivost

Za razliku od snage i stava, koji bi se pre pripisali karakteristikama tzv. alfa mužjaka, ranjivost je onaj deo koji žena u muškarcu traži za sebe, odnosno kako zamišlja da se prema njoj odnosi emocionalno i pronicljivo. Čovek koji voli decu, životinje i ljude je neko ko ima osećanja i ne stidi se da ih pokazuje.

Par kafa razgovor dnevna soba stan kuća žena muškarac Foto: Shutterstock

4. Humor

Čovek koji zna kako da nasmeje ljude oko sebe, a posebno ženu koju voli, izuzetno je cenjen u očima svoje izabranice.

5. Inteligencija

Niko nije sposoban za sve, ali kada se muškarac posebno razume u određenu svtar ili strasveno priča o svom poslu to uvek budi interesovanje kod drugog pola.

6. Komplimenti

Čovek kome nije neprijatno da daje komplimente, pošalje poruku, vragolasto se nasmeši, strastveno se poljubi - onaj je koji zna da preuzme inicijativu, a ona uvek deluje privlačno jer pokazuje samopouzdanje bez straha od odbijanja.

7. Privlačni drugima

Iako to mnoge žene ne bi priznale, uvek je privlačno pored sebe imati muškarca kog i mnoge druge žene smatraju zgodnim. Ovo potvrđuje njegove kvalitete, a takođe stvara dozu takmičarskog duha koji može biti uzbudljiv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TREND

    7. januar 2021 | 07:57

    ČiSTO PSIHOLOŠKO ŠKOLSKE NEBULOZE. SVEDOCI SMO DA GLUMICE, PEVAČICE, MANEKENKE I DRUGE MEDIJSKI PRISUTNE DEVOJKE JURE I MUVAJU FUDBALERE, TAJKUNE, BIZNISMENE, POLITIČARE, ...

  • Alfa

    7. januar 2021 | 00:42

    A što niko nikad ne napiše šta mi muškarci tražimo kod žena. Pa neka se malo i oko nas vrti svet

  • Ljubav

    7. januar 2021 | 07:30

    Saglasna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA