4 osobine koje svaki pravi muškarac traži kod partnerke: Za srećnu vezu ljubav nije dovoljna

Trenuci zadovoljstva u prvim mesecima zabavljanja ne traju večno

  • 12
foto Pixabay foto Pixabay

Mnogo veza započinje velikom strašću. Partneri istražuju jedno drugo mentalno, fizički i emocionalno kako bi se što bolje upoznali.

Opstanak veze je zahtevniji poduhvat, jer i muškarci, kao i žene, traže određene osobine koje će im se dopasti kako bi mogli da planiraju zajedničku budućnost.

Psiholozi su otkrili šta je muškarcima presudno kada odlučuju da li će sa nekom devojkom planirati dugu vezu ili će sve ostati samo na kratkotrajnoj epizodi strasti.

1. Identitet

Kad su u vezi, partneri jedno drugom vole da ugađaju. Ovo je dobro iz mnogo razloga, ali postoji jedan negativan aspekt kad se osećate ugodno – možete da izgubite lični identitet. Malo po malo i na kraju se može dogoditi da više ne znate ko ste i šta želite, jer ste predugo radili ono što se vašem muškarcu dopada.

Muškarci žele pokraj sebe partnerku koja nikada ne gubi svoj identitet. Oni žele partnerku koja je posvećena vezi, ali istovremeno radi na tome da bude najbolja verzija sebe. Ne postoji ništa privlačnije od jake i samopouzdane osobe.

2. Motivacija

Gubitak posla, svađa sa prijateljicom, borba sa kilogramima... Ženama prija kad im je „druga polovina“ oslonac i podrška u teškim situacijama. Ali, muškarcima to baš i nije toliko simpatično.

Oni vole žene koje su u stanju da se izbore protiv svih problema i nedaća i koje su uvek motivisane da idu napred.

3. Ciljevi

Ljubav nije samo kad volimo jedno drugo, nego kada gledamo u istom pravcu. Svaki muškarac pokraj sebe želi partnerku sa kojom će deliti iste životne vrednosti, ciljeve i snove.

Ukoliko se tu ne podudarite, veza nema perspektivu, bez obzira na intenzitet strasti koju osećate jedno prema drugom.

4. Posvećenost

Ljubav je lepa, ali u isto vreme ume da bude i „težak posao“. Veza zahteva naše vreme, energiju i posvećenost. Muškarci žele partnerku od koje to mogu da dobiju i spremni su da uzvrate na isti način.

Oni žele nekoga ko se trudi da ih razume. Nekoga ko će biti istinski zainteresovan za njihova osećanja i pokušati da razume kroz šta prolaze.

Ali, isto tako, pravi muškarci znaju da je emotivna veza dvosmerna ulica i da je iracionalno očekivati kako će se „svet vrteti oko njih“. Pravi muškarci znaju da su partneri u vezi jedno drugom posvećeni s jednakom pažnjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valerija

    2. januar 2021 | 19:11

    Ma nek idu u peršun.I ja hoću muža koji radi na poslu ,sebi i da radi na meni.ALI NEMA BRATE NEMA

  • Crnogorac

    2. januar 2021 | 19:15

    Mi smo prejaki ,mora i zena da je jaka u svemu💪da moze da nosi dzak ,namjestaj ,kopa u bastu itd i da ima 🧠 da slusa domacina,pere noge,kuva rucak ,pravi kolace,u prevodu da poturi ledja...bude mala od palube,jer mi smo krsni treba nas ispratit😅😂🤣😜

  • ❤❤❤❤❤

    2. januar 2021 | 20:57

    Zbog djevojke lepojke ,zbog njena oka dva ...ne znam vise sta da cinim da mi ljubav svoju da,da li me cuje sad je preklinjem ja,za ljubav njenu preci cu planine i mora sva,zbog njenog poljubca vatrenoga ja nemam vise sna....ranila je srce moje koje voli samo nju,recite mi dje je sada djevojka ta...i na kraj svijeta za njom poci cu ja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA