5 znakova da ste u vezi sa preljubnikom: Jedan je posebno alarmantan i možete ga uočiti bez po muke

Malo koji muškarac će sesti naspram vas, pogledati vas u oči i priznati da vas je prevario

  • 4
Muskarac, zena, privlacnost, preljuba, ljubomora

Foto: Shutterstock

Sa pojavom društvenih mreža, postalo je sve dostupno, pa su i prevare postale učestalije. Zapravo, preljubnicima nikada nije bilo lakše da ispolje ovu karakternu crtu i bace se u akciju.

Svakako, nije jednostavno vezati se za nekoga emotivno, a istovremeno i održati budnom racionalnu crtu, ali je još bolnije "zažmuriti" na prestupe partnera i gurati stvari pod tepih, iako nas intuicija snažno upozorava da se nešto dešava iza naših leđa.

Ovo su 5 crvenih zastavica koje nas upozoravaju da imamo posla sa varalicom u vezi.

1. Ne trude se u vezi

 

I kako to na početku obično biva, sve izgleda kao u bajci. Obasuti pažnjom i lepim gestovima svog partnera, neretko se u potpunost i bez zadrške prepuštamo talasima emocija. A onda, polako, počinju da se gube interesovanja, izostaje pažnja, retko kada izusti ono nežno - volim te. Jednostavno, prestanu da se trude. Ne pokazuju mnogo naklonosti.

Možda će vas na brzinu poljubiti dok izlazi kroz vrata, ali izbegavaće kontakt očima i intimnost. Ovo je prvi znak da treba da počnete da sumnjate.

2. Ne provodite kvalitetno vreme zajedno

 

Kada provodite zajedničko vreme, on nije dovoljno prisutan. Diskretni telefonski razgovori, tajanstvenost i misli koje lutaju su simptomi koji treba da vas brinu. Ako primetite da zajedničko provedeno vreme ne spada u njegove omiljene aktivnosti, ne mora da znači nužno da je o prevari reč, ali svakako zahteva otvoren razgovor.

Ukoliko tvrdi da je sve, ipak, u najboljem redu, uprkos vidnoj promeni raspoloženja, vreme je da poslušate alarm koji se oglašava iz vašeg srca.

foto Pixabay

foto Pixabay

3. Često priča o drugima

 

Bilo da je reč o novoj koleginici ili prijateljici, pa iako vam se priča čini pomalo koketno, on tvrdi da među njima ne postoji ništa. Oni čak mogu pokušati da opravdaju neprimereno ponašanje, kao što je kasno slanje poruka ili poverljivost ličnih podataka, time što kažu da su samo prijatelji.

Pa ipak, stalno pominju tu osobu. Ako imate loša osećanja u vezi sa tim, velika je šansa da ste u pravu.

4. Tajanstveni telefon

 

Ako iz nekog razloga morate da koristite telefon vašeg partnera, on prvo "prođe kroz njega" i uveri se da je „u redu“ pre nego što vam ga preda. Iako su muškarci vrlo tajanstveni sa svojim telefonom, možda pokažu želju da "prođu kroz vaš".

Želeće da pretražuju  istoriju dopisivanja ili tome slično kako bi izrazili svoju prividnu zabrinutost i ljubomoru. Međutim, to je oblik projektovanja sopstvene krivice na vas i sprečavanje osećaja privatnosti dovodeći u pitanje poverenja u vezi.

Preljuba

Foto: Pixabay.com

5. Redovno ste isključeni iz planova

 

Često se sastaje sa društvom u kasnim satima, ali vi niste pozvani. Takođe, niste pozvani na zajednička putovanja koja mu mogu iskrsnuti zbog posla ili nekog drugog iznenadnog razloga.

Isključeni ste i u upoznavanju novih prijatelja, jer lakše je biti preljubnik ako imate što manje zajedničkih prijatelja.

Šta možete da uradite ako mislite da ste u vezi sa varalicom?

 

Kako nastaviti ako mislite da vas partner vara, potpuno je lično pitanje. Možete pustiti da vreme radi za vas, da zastanete i razmislite. Traženje pomoći od terapeuta može pomoći da lakše krenete napred.

Možda biste želeli da pokušate da rešite odnose u vašoj vezi ili da nastavite dalje ponosno sami. Šta god da odlučite, činite to sa srcem punim ljubavi i umom otvorenim za nove mogućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    13. januar 2021 | 01:33

    Seksisticki tekst protiv muskaraca, Sve sam ovo prepoznao u svojoj partnerki.

  • Лукс

    13. januar 2021 | 08:00

    А савјети да је она варалица? Или испада да жене не варају? Хм...?

  • nibrS

    13. januar 2021 | 10:04

    Al' zato svaka žena sjedne ispred vas i prizna... Prva rečenica i to je to, dalje nema potrebe za čitanjem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA