≫ 

Na prvom sastanku momak joj je greškom poslao ovu poruku, milioni ljudi su se šokirali

Devojka je zahvaljujući ovoj objavi prikupila preko milion i po pregleda na poznatoj društvenoj mreži

  • 5
kersten.hovis Printskrin: TikTok/ kersten.hovis

Mnogima se već dogodilo da greškom pogrešnoj osobi pošalju poruku. Međutim, da li ste ikada poslali poruku osobi koju ste zapravo ogovarali? Ta prilično neprijatna situacija desila se jednoj devojci na ljubavnom sastanku.

Korisnica poznate društvene mreže TikTok po imenu Kersten Hovis, na video snimku je prikazala poruku koju joj je greškom poslao momak sa kojim je upravo bila na sastanku.

Video, koji je do sada pogledalo preko milion i po ljudi, nazvan je "Stvarnost izlazaka u 2020. godini" i u njemu je pokazala poruke koje je razmenjivala sa izvesnim Setom, prenosi "Metro".

Vidimo kako ju je Set prvo pitao da li je na pravom mestu, a zatim je dobila poruku koja je očigledno bila namenjena nekom drugom.

- Idemo tamo, ona je mnogo deblja nego što sam mislio, ali njena porodica je veoma bogata - glasi tekst poruke.

@kersten.hovisreality of dating in 2020 ##greenscreen ##GreenScreenScan♬ original sound - Rachel Wilson🤍

Jednostavno je odgovorila da će se moliti za njega.

Kersten objasnila da je trebalo da ona i Set idu na dupli sastanak sa njenim prijateljima, ali sve je bilo gotovo nakon 20 minuta, kada joj je greškom stigla ova poruka.

Devojka je prikupila hiljade komentara ispod objave, a mnogi su joj rekli da je imala sreće što je odmah mogla da vidi pravo lice momka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥔

    14. januar 2021 | 09:18

    U i oštra srpstvu devojke odgovaraju na poruke, nisu kao naše digle nos i iz inata neće da odgovaraju na poruke pa se posle pitamo zašto toliko mladih devojaka šeta pse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA