Ovakve žene muškarci izbegavaju u širokom luku: Da li vi imate neku od ovih 5 osobina?

Gospođice "Ja sve znam najbolje" ne prolaze najbolje u ljubavi

  • 12
Zena koja zvoca, zvocanje, svadja

Foto: Shutterstock

Postoje žene čiji karakter i ponašanje odbijaju muškarce, uglavnom iz jednostavnog razloga - jer ih doživljavaju kao partnere sa kojima je teško imati stabilan odnos, tvrde psiholozi.

Predstavljamo vam pet tipova žena koje muškarci izbegavaju...

Zvocalica

 

Iako je i u ženskoj i u muškoj prirodi žaljenje i povremeno kukanje urođeno, mnogim muškarcima smeta kada njihova partnerka to čini bez razloga.

Muškarci ne mogu da shvate zašto ovaj tip žene mora stalno da izražava svoje nezadovoljstvo. To naravno ne znači da ne možete da se požalite povremeno svom partneru kada imate problem, ali svakodnevno pronalaženje razloga za raspravu je nezdravo za vezu.

Fitnes dama

 

Muškarci obično ne vole kada žene broje svaku kaloriju koju pojedu, stalno popravljaju šminku i treba im pola sata da se pripreme pre svakog izlaska iz kuće. Dijete i opsednutost izgledom govore im o sujeti žene. Indikacije takvog ponašanja ih često odbacuju, piše "24 sata".

Ne voli roditelje

 

Ova osobina obično izađe na videlo tek nakon dužeg vremena u vezi. Čovek shvata da njegovi roditelji imaju nedostataka, ali ne voli da greške njegove porodice budu neprekidno tema rasprava sa partnerkom.

Porodična svađa, nasilje u porodici, tuča, razdor, roditelji deca neslaganje

Foto: Shutterstock

Možda će te kritike tolerisati neko vreme, ali svaka devojka mora da se pomiri sa porodicom svog partnera ako planira vezu na duge staze.

Radoholičarka

 

Kada je njihova partnerka opsednuta svojim poslom i nikada ne može da se opusti, to vrlo brzo postaje odbojno muškarcima. Naravno, oni treba da podrže ambicije i snove svoje devojke, ali svako bi trebalo da nađe neko vreme za "negovanje veze".

Gospođica "Ja sve znam najbolje" 

 

Ovakva žena ponaša se kao da je najpametnija na svetu. Zbog svoje vere u svoju superiornost, ona se ne libi da "posoli pamet" svom partneru i svima ostalima. Kritikuje svaki postupak svog partnera i uvek je sve ona mogla da uradi bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fer

    14. januar 2021 | 23:37

    Najviše mi smetaju lenčuge i kurve. Ni dan sa njima ne bih živeo. A mnogo ih je. Zato se možda nikad i ne oženim.

  • Mara

    15. januar 2021 | 07:00

    Vi ste upravo nabrojali sve tipove zena..najbolja im je verovatno lepa,koja cuti,ne pita nista i radi sve

  • Cvećka

    15. januar 2021 | 07:07

    Ništa od navedenog, ni blizu. Sve suprotno. Ali mi niko ne prilazi.Valjda zbog ovog mog... 🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA