"Moj ljubavnik neće napustiti ženu dok mu ne vrati novac koje je uzela sa zajedničkog računa"

Psiholog odgovorio brutalno iskreno

  • 8
Muskarac, zena, problem, svadja, bracni par, impotencija, razvod,preljuba Foto: Shutterstock

Gotovo da nema ljubavnice koja ne bude izigrana i razočarana na kraju. Obično je slučaj da se vanbračne afere nikada ne završe dobro, ali žene su i dalje spremne da "dele kolač" sa zakonitim ženama, nadajući se idiličnom epilogu u njihovu korist.

Međutim, otrežnjenje sledi pre ili kasnije. Kada se zasite od čekanja, usamljenosti tokom svakog praznika i vikenda koje njihovi voljeni provode sa svojim porodicama, apetiti rastu i strast zameni potreba za zajedničkim životom.

U ovakvim situacijijama, muškarci neretko odugovlače i izbegavaju konačan odgovor ili, pak, pribegavaju raznim izgovorima. Da li je to slučaj i u ovoj priči?

- Žena mog ljubavnika podigla je 80.000 evra sa zajedničkog računa i prebacila ih na svoj. Rekao mi je da je neće napustiti dok ne vrati novac.

Sa njim sam u vezi skoro tri godine. Znam da nije u redu, ali jednostavno smo se zaljubili. On ima 47, a ja 57 godina. Zajedno radimo za jednu veliku kompaniju. On me sada moli da budem strpljiva i sačekam ga dok ne povrati novac, ali ja se pitam da li će je ikada napustiti.

Pokušavam da budem strpljiva, ali stvarno želim da nastavimo sa našim zajedničkim životom. Tako sam frustrirana.

Mogu li mu na bilo koji način pomoći da vrati novac ili se pomiriti sa gubitkom i prekinuti našu aferu?

preljuba, brak, pevara, krevet, žena, muškarac, spava foto Pixabay

Odgovor psihologa:

Koliko ste još godina spremni da čekate? Uzima svoj dezert i jede ga tako što vas koristi za seks, a zatim kasa kući svojoj ženi.

Jeste li sigurni da je priča s novcem istinita ili je ovo još jedan način na koji on održava vašu vezu takvom kakva jeste? Da je bio siguran da je njegov brak gotov, već bi odavno otišao iz zajednice.

Postavite mu ultimatum i zahtevajte promene u roku od dva meseca. Ako se do tada ništa ne dogodi, zaštitite se od daljeg povređivanja tako što ćete mu reći da je gotovo i pronađite ljubav kakvu zaslužujete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moral pre svega

    27. januar 2021 | 00:47

    Protivnik sam preljuba. Gnusam se preljubnika,jer su to nemoralne osobe. Razvedi se pa jurcaj s jednog... na drugi. I nikada necete biti srecni,jer nijedna sreca se ne gradi na tudjoj nesreci

  • Stub

    27. januar 2021 | 20:11

    Ja volim ljubavnicu preko 30 godina...Ona ima porodicu,a imam i ja...Damo oduska sebi jedno drugom smo najvazniji i volimo se....

  • Cunami

    27. januar 2021 | 10:58

    Supruzi sam ostavio sve. Lagao je nisam. Ljubavnicu ozenio. Sve je zapravo veoma jednostavno ako je u pitanju ljubav a ne interes i manipulacija. Samo hrabro jedan je zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA