≫ 

Megan (27) udala se za 51-godišnjeg muškarca koji je bio DJ na njenoj prvoj svadbi

Megan je zapostavio njen bivši suprug zbog zavisnosti od video-igara. Mark ju je podržao tokom razvoda, a ubrzo se i sam razveo...

  • 3
Megan i Mark Printskrin: Instagram/ wearemarkandmegan

Megan Vilis (27) venčala se 2017. godine, a Mark Ston (51) bio je DJ na njenoj svadbi. Ubrzo posle venčanja njen brak se raspao, a Megan i Mark su pronašli pravu ljubav.

Kada je Megan podnela zahtev za razvod, Mark joj je pomagao i bio je pored nje u svakom trenutku. Nakon konačnog razvoda u januaru 2018. godine, preselila se iz Merilenda u drugu američku državu, Severnu Karolinu, a Mark joj se ubrzo pridružio. Naime, osam meseci kasnije i on se formalno razveo, pa su započeli vezu i ubrzo se venčali.

- Zaljubljeni smo, ali lepo je što to sada možemo i otvoreno da kažemo. Drago mi je što nosim Markovo prezime - kaže Megan, iako priznaje da je u početku sumnjala u njihovu vezu zbog velike razlike u godinama.

Svoju sreću su podelili na Instagramu, na profilu @vearemarkandmegan, gde pokušavaju da razbiju stigmu oko veza u kojima postoji velika razlika u godinama između partnera.

Kako je sve počelo?

-  Moja sestra je često posećivala bar u Merilendu i jednom prilikom je povela i mene. Upoznala me je sa DJ-om Markom Stonom i njegovim bratom, koji su bili suvlasnici bara. Posle toga smo počele redovno da idemo u taj bar - kaže Megan.

Ali ubrzo se Megan udala, a njena sestra je unajmila Marka kao DJ-a na venčanju. Otprilike godinu dana kasnije ponovo je otišla u taj bar. Tada se Marku poverila da nije srećna u braku, pa su nastavili razgovor, jer joj je i on priznao je nesrećan u braku u kom je bio 27 godina.

- Tako smo počeli da razgovaramo svakodnevno. Moj brak se završio jer nisam bila potpuno srećna. Moj bivši je bio zavisnik od video-igara koje su postale njegov život, a ja nisam postojala za njega. Nije želeo da provodi vreme sa mnom, nije želeo da izlazi i istražuje druge stvari u životu - prisetila se Megan.

Mark ju je uverio da treba da živi srećno, i da napusti svog supruga ako već nije srećna pored njega.

- Kada smo se bivši i ja posvađali, Mark je bio tu da me smiri i podseti me da će sve biti u redu. Njegova podrška mi je mnogo značila - dodaje Megan.

Ubrzo je shvatila da je zaljubljena, ali to je zadržala za sebe jer je Mark bio oženjen. Iako je on u to vreme već živeo odvojeno od supruge, ona nije želela da se meša, piše "Mirror".

Danas, kada su u vezi, mogu da primete da ljudi oko njih šapuću kada ih vide, komentarišući razliku u godinama. Ali, Megan i Mark su se zakleli da nikada neće skrivati svoju ljubav, jer žele da ohrabre druge parove koji su u sličnoj situaciji.

- Nemojte da se krijete, ljubav ne poznaje granice - poručuju Megan i Mark.

Video: Njen muž stalno stoji podignut... udala se za Ajfelov toranj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA