Bumerang muškarci: 3 razloga zbog kojih vam se bivši vraćaju

Ne zaboravite razlog zbog kog ste raskinuli

  • 2
Svađa, ljuta žena, izvinjavanje, muž Foto: Shutterstock

Adekvatan termin za nekoga ko uporno pokušava da se vrati u vaš život nakon prekida veze, jeste - čovek bumerang.

Razlozi za započinjanje veze mogu biti raznoliki, ljubav, strast, finansije, sigurnost... Ali kada oni počinju da budu nestabilni, to dovodi do neminovnog raskida.

Pored toga, raskid obično inicira žena. Ako se to dogodi u ranim fazama veze, razlozi neslaganja zaista mogu biti ogromni. Dakle, ako žena ima prilično visoko samopoštovanje, stvari poput varanja ili obmane neće oprostiti. Zbog toga je veza brzo prekinuta, a muškarac je bukvalno izbačen iz njenog života.

Evo pitanja od milion dolara: zašto, nakon nekog vremena od raskida, neki muškarci i dalje pokušavaju ponovo da stupe u kontakt sa ženom koja ga je napustila?

Ponekad se vrate po drugu priliku koja ne sluti na dobro. Pitanje je, zašto se vraćaju ponovo i žele da počnu ispočetka? Pa, evo nekoliko mogućih odgovora:

zaljubljeni ljubavni par razdor razlaz svađa ljubavna, impotencija, prevara razvod Foto: Shutterstock

1. Imali ste neverovatan ljubavni život

Ko bi odbio vatromet strasti u krevetu? Ako se osećao dobro u krevetu sa vama, onda je to dobar razlog za povratak. Ali, da li je žena u stanju da napravi razliku između fizičke intimnosti i emocionalnih aspekata koji nedostaju da bi veza bila potpuna?

2. Želi da krene ispočetka

U romantičnim vezama većina muškaraca uči na sopstvenom iskustvu i u tome su im najbolja pomoć  greške, ma koliko suludo zvučalo. Nakon nekoliko grešaka pokušavaju da promene svoje ponašanje i navike kako bi se pripremili za sledeću vezu. Ako je pogrešio, ali oseća da je postojala jaka vrsta veze između njega i bivše, može se vratiti da pokuša ponovo.

Treba napomenuti da će dinamika ovih odnosa i dalje ostati ista. Dakle, ako ste mleko izvadili iz frižidera i ono se pokvarilo, nećete ga vraćati u nadi da će sutra ponovo biti sveže. Ponekad ga jednostavno treba baciti.

razvod, raskid, preljuba Foto-ilustracija: Pixabay

3. Ponovo je usamljen...

Muškarci koji ostanu sami nastoje da se ponovo vrate bivšoj devojci. Razlozi mogu biti vrlo različiti, ali uglavnom su svi zasnovani na gorenavedenim motivima. Jednostavnim telefonskim pozivom, e-poštom ili tekstualnom porukom muškarci će "istražiti teren", testirajući moguću reakciju žene.

Želite savet? Iako neke bumerang veze zaista mogu biti uspešne, neke promene su ključne. Dakle, sve dok se obe strane ne promene i uspostave kompromis, obnovljeni odnos rizikuje da ide istim destruktivnim putem kao u "prvoj fazi".

I zato, ako se premišljate da li da bivšeg ponovo pustite da uđe u vaš život, ne zaboravite - s njim ste prošli put raskinuli iz nekog jakog razloga...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    3. februar 2021 | 10:48

    Postoje žene koje ne možeš da zaboraviš, hteo to ili ne hteo. Neke ostave tako dubok trag.

  • Crni

    3. februar 2021 | 10:28

    Rupa u saksiji postoji i na prvoj napravljenoj saksiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA