"Ako mi ne dopustiš da budem ljubav tvog života, postaću gubitak tvog života"

Ispovest devojke kojoj je bivši momak slomio srce

  • 0
devojka žena livada kosa sunce Foto: Pixabay

Anonimna devojka podelila je svoju priču o ljubavnim završecima, čekanju i slomljenom srcu na portalu Unwriten.

- Nije prvi put da nekoga čekam. Prošli put mi se slomilo srce. Sebi sam govorila da ću, čim nađe novu devojku, preći preko toga. Našao ju je nekoliko meseci kasnije. Tada sam rekla sebi da ću ga prežaliti i zaboraviti kada se bude verio. Nekoliko meseci kasnije videla sam objavu na Instagramu da je veren. To me je slomilo - započela je svoju priču devojka koja je insistirala na anonimnosti, a verujemo da će se u njenoj ispovesti pronaći mnogi.

Čim je videla da se njen bivši momak verio, odmah je prekinula sa poslom, izašla na terasu i počela da pregleda njegove fotografije na društvenim mrežama.

- Osetila sam se potpuno izgubljeno, nisam čula buku oko sebe. Sve što sam mogla da vidim bila je ta slika sa mojim bivšim dečkom i njegovom trenutnom verenicom, na to sam jedino mogla da se koncentrišem - dodala je.

Ipak, razumela je da je sada poslednji trenutak zaboravi na svog bivšeg partnera.

- Poželela sam njemu i njegovoj verenici sve najbolje, i činilo se kao da se ovim završila moja "karijera" čekanja muškarca koji se neće vratiti... Sve dok nisam upoznala sledećeg - otkrila je devojka.

Kada je nova simpatija ušla u njen život, morala je da se suoči sa istim izazovom - nije prestala da čeka bivšeg.

- Na nesreću, verovatno ću napraviti istu grešku. Teško je čekati nešto za šta znate da se možda neće dogoditi. Ali još je teže odustati kad znate da je to sve što želite - tvrdi ona i dodaje:

Devojka, samoća Foto: Pixabay.com

- Najtužnija stvar je oproštaj od nekoga s kim želite da provedete ceo život. Moje srce još nije spremno za oproštaj. Ali uprkos mom užasnom običaju čekanja, neću dozvoliti da mi to kontroliše život. Neću čekati objavu na Instagramu ili novu vezu da bih konačno sebi dozvolila da zaboravim na bivšeg. Nastaviću da idem dalje i živeću svoj život onako kako želim. Ali to ne znači da ću uspeti da zaboravim sve.

Devojka je nastavila rečima: "Ako mi ne dopustiš da budem ljubav tvog života, postaću gubitak tvog života".

- Čekala sam nekoga ranije, i to mi je slomilo srce. Ali želim da verujem i nadam se da će možda ovoga puta stvari biti drugačije. Ono što treba da se desi, desiće se - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA