≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

4 znaka koja ukazuju da će vam se bivši dečko vratiti u život: Prepoznajte ih na vreme

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neizbežno je da će nakon raskida s nekim koga volite stići trenutak kada ćete se zapitati da li je veza zaista gotova ili postoji šansa da se vaš bivši ipak vrati

  • 3
Video poziv, raskid, tuga, tužna devojka, zabrinuta devojka Foto: Shutterstock

Kako znati da je emotivna veza definitivno prekinuta? Ostavljenim devojkama potrebna je stoprocentna potvrda da je bivši krenuo dalje kako bi one mogle da ga prebole i otvore novo poglavlje života.

Nažalost, momci mogu biti odlični u slanju nejasnih signala. Neki mogu reći da je to zbog načina na koji muškarci i žene različito tretiraju veze i rastanke.

U procesu preboljevanja bivšeg posle prekida, devojka će sebi dozvoliti da evocira bolne uspomene, razgovaraće sa bliskim prijateljima, provodiće vreme analizirajući šta se dogodilo u vezi i prisećaće se lepih zajedničkih trenutaka. Proces je izuzetno težak, ali pomaže devojkama da steknu emocionalnu zrelost, ali i stabilnost.

S druge strane, muškarci će najverovatnije "sahraniti" svoja osećanja i očigledno nastaviti dalje...

Ili neće?!

muškarac, žena flert Foto: Pixabay

Prema studiji koju su sproveli istraživači sa Univerziteta Bingamton i Univerzitetskog koledža u Londonu, stereotipi o razlikama u načinu na koji muškarci i žene upravljaju raskidom zasnivaju se na nekim pravilima.

Žene, otkriveno je u studiji, osećaju više emocionalnog bola posle raskida, ali se i potpunije oporavljaju. Muškarci se, s druge strane, nikada u potpunosti ne oporave, ali idu dalje i imaju tedenciju da se vrate.


Ako ste nedavno ostavljeni, a bivši vam nedostaje i želite da budete ponovo zajedno, ova 4 znaka mogu da ukažu na to da će vam se bivši ipak vratiti.

1. Već je u vezi

Ovo može da deluje uznemirujuće, ali ne bi tako trebalo da posmatrate stvari.

Poenta nove veze je popunjavanje praznine koja je ostala posle bolnog raskida. Veza dolazi sa osećajem bliskosti i sigurnosti. Mnogi ljudi žale zbog gubitka ovih osećanja posle raskida i nadoknađuju ih tako što "uskaču" u vezu sa drugom osobom.

Ulazak u novu vezu nedugo pošto se stara završila je emocionalni hanzaplast prve pomoći.

2. Izlazi sa nekim ko je vaša sušta suprotnost

Stručnjaci ukazuju da bivši momci ponekad pokušavaju da nadoknade bol zbog raskida pronalazeći nekoga ko nije nimalo sličan vama. Ako nova devojka vašeg bivšeg dečka nije slična vama, to je ohrabrujući znak. Vaš bivši pokušava da vas preboli uz novu devojku.

foto Pixabay foto Pixabay

3. Aktivan je na društvenim mrežama

Da li konstantno objavljuje slike iz izlazaka? Ako na društvenim mrežama mora da zabeleži sve što mu se događa u životu, to radi zato jer nije krenuo dalje.

Vaš bivši pokušava da vas "bombarduje" fotografskim dokazima da je "nastavio dalje", iako njegovi postupci jasno ukazuju na suprotno.

4. Nije vam vratio stvari

Da li još uvek imate puno stvari koje pripadaju vašem bivšem? Ako vaš bivši nije u potpunosti načisto sa raskidom, odlučiće da ne preuzme svoje stvari kako bi mogao da ima izgovor da dođe po njih u neko drugo vreme.

Takođe, ako izbegava da vam vrati vaše stvari koje su ostale kod njega, to je siguran znak da vas dvoje niste zauvek raščistili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA