Terapeuti otkrili: Zbog ovih problema u vezi obično dolazi do raskida

Ljubomora je samo jedna od problema...

  • 1
preljuba, brak, pevara, krevet, žena, muškarac, spava foto Pixabay

Na Redditu se pojavilo pitanje za bračne terapeute, da otkriju koji znakovi ukazuju na to da je veza propala ili da ide ka raskidu.

To su stvari koje su, prema njima, znaci da nešto nije u redu sa vašom vezom.

- Kada je jedna osoba potpuno zavisna od druge, posebno u relativno mladom uzrastu - mislim i finansijski i emocionalno. To su obično mlade žene (ponekad muškarci) koje ne rade, nemaju decu, ostaju kod kuće po ceo dan i nemaju prijatelje ili hobije. Veoma nezdravo i ogroman znak upozorenja. Uvek se završava bolnim i neurednim raskidom - napisao je jedan korisnik.

- Kada jedan partner želi previše da kontroliše drugog. Obično vidim da ljudi moraju da šalju slike svojim partnerima držeći određeni broj prstiju u vazduhu ili na drugi način dokazuju da je fotografija snimljena u to vreme. To je zlostavljanje - glasio je odgovor.

- Partneri koji žele da promene neke osnovne karakteristike drugog partnera - smatrao je jedan korisnik najozbiljnijim znakom upozorenja.

- Kada ostanu zajedno zbog dece. To dovodi do nezdravog načina razmišljanja u kojem par na decu gleda kao na teret i veruje da će pomoći deci ako ostanu u nezdravoj vezi - objasnio je korisnik Reddita.

- Kršenje granica. Testiranje granica pomalo je u redu, ali ponavljano kršenje granica veliki je znak za uzbunu - dodao je terapeut.

- Po mom iskustvu, jake i zdrave veze grade se na dve veoma važne osobine: poverenju i poštovanju - glasio je komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2021 | 18:34

    Ako je ljubomora problem a zasto je onda drzati izmedju partnera ili je ona samo odraz istinskog razilazenja osecaja izmedju partnera ,gde se jedna energija od partnera usmerava na svoje vise ja dok druga strana pada na nize ja ,takvo razmoziazenje emocija izaziva i ljubomoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA