Bogatašica kupovala svom dečku cipele za svaki izlazak: Od njenih troškova zavrteće vam se u glavi

Razmena poklona kao znak pažnje kod mlade devojke otišao je u drugu krajnost

  • 6
Saffron Drewitt Barlow Foto: Instagram/saffron_db

Safron Druvit-Barlov (21), kćerka prvog britanskog gej para, bivših partnera i multimilionera Barija i Tonija Druvit-Barlov, kupovala je bivšem dečku cipele od po 600 dolara za svaki izlazak kako bi mu pokazala koliko joj znači... Ali, nisu opstali.

Safron otkriva da je njihova devetomesečna veza prekinuta, jer je njega previše zaplašilo njeno bogatstvo.

To je možda i nije iznenađujuće kada se uzme u obzir da ona plače ako u banci ima manje od milion dolara na računu, a tata Toni joj je nedavno poklonio 15 miliona dolara kako bi je utešio nakon poslovnog fijaska.

Devojka je već potrošila 100.000 dolara na operacije, redovno ide u skupe šopinge, pa čak i svog omiljenog kozmetičara dovodi u porodičnu vilu na Floridi radi redovnih tretmana.

Ali njen raskošan životni stil otežao je pronalazak Gospodina Pravog, kako i sama objašnjava.

- Rastala sam se sa bivšim u decembru, bili smo zajedno šest ili devet meseci, tako nekako. Upoznala sam ga na Tinderu i razišli smo se, jer je rekao da ne može da isprati naše troškove. Čak ne može priuštiti ni da svakome od nas kupi božićne poklone nakon što je video šta dobijamo jedni od drugih - priča Safron.

Ona je navela kako je prošlog Božića tati (Beriju) poklonila nove Luj Viton kofere od kojih jedan košta 6.000, a manji koji ide preko njega svega 3.000 dolara, kao i šal od 2.000 dolara.

- Moj otac (Toni) se ne bavi toliko torbama i stvarima, pa mu obično nabavim cipele. Otprilike potrošim oko 10.000 dolara na bliske ljude. Za Božić obično napravim ceh od oko 90.000 dolara za celu porodicu, jer imam četvoro braće, mlađu sestru Valentinu i rođake - objasnila je bogatašica.

Ona smatra da njen bivši nije podneo što ona ima toliko novca, a kako su se nizali rođendani, ono što je ona poklanjala potpuno ga je demoralisalo.

- Pridružio se porodici u pogrešnom trenutku. Ne kupujemo nekome poklon očekujući da ćemo dobiti nešto iste vrednosti. Bio je običan momak za koga je sve to postalo previše. Stalno je pitao šta da kupi svima za Božić i nije hteo da sluša kad sam rekla da ne mora. Imala sam osećaj da na moj rođendan, početkom decembra, stvari mogu poći po zlu, i bila sam u pravu. Kupio mi je Guči cipele koje sam mrzela. Bila je to tačka preloma - iskrena je Safron.

Posle tog "gafa" dečko je rekao da će zameniti cipele, ali se javio i rekao da nije uspeo. Tada je i veza prekinuta, a cipele kupljene bivšoj dragoj je zadržao.

Safron kaže kako ne voli aplikacije za upoznavanje, iako je upravo preko jedne takve upoznala bivšeg dečka. Objašnjava da je na Tinderu koristila pseudonim kako bi prikrila svoje bogato poreklo, ali da nije nailazila na previše interesantne ljude. Priznaje, takođe, i da ima visoke standarde i da bi najviše volela da upozna nekoga preko prijatelja.

Safron iskreno kaže da je za nju neprihvatljivo da joj neko kupi jeftin poklon, ružu od 2 dolara ili čokoladu.

- Očigledno je da se nije potrudio da naruči lep buket ruža od oko 400 dolara. Međutim, nemaju svi porodicu koja može da im pomogne poput moje, moram to da poštujem. Nije svima lako. Da dolazim iz ne tako dobrostojeće porodice i da moram da se borim za posao sa ocenama koje sam stekla, verovatno bih radila u restoranu brze hrane - komentariše Safron.

Ranije je otkrila da je potrošila 100.000 dolara na operacije nakon što su trolovi rekli da ima ravne grudi, a sada njen otac želi da joj pruži još, jer smatra da Safron to zaslužuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    17. mart 2021 | 15:53

    Pa dobro, bar je dobrodusna. Vererovatno razmazena ali hoce da podeli sa drugim. Nase cerke bogatasa su sebicne, ne bi ni prosjaku za kiflu dale, verovatano naucile od bogatih tata koji su se obogatili preko noci a i dalje im je svega malo .Ovi na zapadu bar nemaju tolike komplekse pa se ponekad i zagledaju u nekoga ko je “ niza lga”.

  • da

    17. mart 2021 | 15:48

    Nesrećnica

  • Jel Poruka

    17. mart 2021 | 16:39

    Na mala vrata se uvodi homoseksualnost kao normalna i poželjna stvar, samo ako si gej ima šanse da budeš nenormalno bogat, možeš imati i decu a da se ne mučiš možeš da ih kupiš ili naručiš, divno je biti dete gej para jer ćeš imati novca do neba a niko te neće smatrati ili kontrolisati,samo ćeš uživati....Nego ipak kvaka je na kraju- džaba sve to kad će te neko normalan šutnuti iako si dao brdo para na nju/ njega. Uporno se diskredituje porodica, otac,majka, moral....Hoćemo li uskoro imati farmu dece u kojoj će bogati birati kao u prodavnici šta žele,a siromašni služiti samo kao inkubatori kojima se dete odmah po rođenju oduzima.Čitajte Hakslija,sve je već napisano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA