≫ 

Šta žene zapravo žele od muškarca: Kada je ovih 8 stvari u pitanju, nema kompromisa

Iako su stvari koje žena od muškarca želi individualne, postoje i one koje će svaka pripadnica nežnijeg pola staviti na listu najpoželjnijih

  • 3
par, partner, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

Postoji samo jedno pitanje na koje muškarci širom sveta pokušavaju da odgovore - svi oni žele da znaju šta žene zapravo žele?

Iako su stvari koje žena od muškarca želi individualne, ovih osam stvari je nešto što većina zaista želi od svog partnera.

1. Da budete spontani

Ovo ne znači da bi svaki vikend trebalo da provodite na drugom kraju države. Ovo ne znači da bi svake noći pod njenim prozorom trebalo da pevate serenadu ili slične stvari.

Pokažite spontanost u malim stvarima. Pozovite je da zaplešete usred šetnje ili joj napišite nekoliko reči posvećenih samo njoj.

Većina žena voli tu slatku neizvesnost i iščekivanje.

2. Da je inspirišete

Žena je spremna da svom voljenom bude oslonac i podrška. Upravo zbog toga i ne čudi što od svoje "jače polovine" očekuje isto.

Šta god ona radila, važno je da joj uzvratite isto merom. Šanse da ostvari svoje ciljeve i planove, uz podršku voljene osobe, će se udvostručiti.

ljubav, veza, momak, devojka Foto: Freepik/solominphoto

3. Da obraćate pažnju na sitnice

Ako mislite da sve devojke vole samo dijamante, skupi nakit i putovanja, razočaraćemo vas. Mali znaci pažnje učiniće da njeno srce zaigra, samo pažljivo slušajte i pamtite na koji način možete da je obradujete.

Pre ili kasnije o njoj ćete saznati "sitnice koje život znače". Da li je to šolja za kafu, časovi plesa, učenje jezika ili određena knjiga, ovo će je sigurno više obradovati od skupih "univerzalnih" poklona.

4. Da ste duhoviti

Čak je i naučno dokazano da je smeh najjači afrodizijak. Zato se šalite, ali dobro upamtite stvari sa kojima nikada ne treba da napravite fazon. Neke od tih su njena odeća, frizura i posebno njena porodica.

5. Da je pazite

Kada je pažnja u pitanju, samo ne preterujte. Ne zovite je previše, ne kontrolišite je, ne pišite joj non-stop. Naprotiv, žena će više ceniti kada je pitate kakav joj je bio dan, kako se oseća, šta želi...

dan zaljubljenih, veza, ljubav, momak, devojka, baloni, cveće Foto: Freepik/freepic.diller

6. Da ste pozitivni

Psiholozi tvrde da se energije partnera preklapaju. Ako je jedno od njih pozitivna i nasmejana osoba, ubrzo će se takvo raspoloženje preneti i na drugog partnera. Smejte se više, delite pozitivne emocije i osećanja i videćete rezultat - srećnu i zadovoljnu ženu.

7. Da ste iskreni

Nikako ne potcenjujte značaj ove osobine. Ako želite da provedete veče sa svojim drugovima, a ne sa njom, recite joj to iskreno. Nemojte smišljati izgovore i priče o tome da ste se zadržali na poslu.

Žena zna kako da razlikuje istinu od laži, i kod većine ne postoje beznačajne neistine. Uvek govorite istinu.

8. Da je poštujete

Ako i dalje mislite da su žene slabiji pol, verovatno o njima ništa ne znate. One su sposobne da kreiraju svet i da inspirišu mnoge. Mogu da sprovedu svaku ideju u delo, da ljude oko sebe učine srećnim.

Žene znaju koliko vrede i očekuju da to isto znate i vi i da ih poštujete. Ne zaboravite s vremena na vreme da je na to i podsetite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naravno

    24. mart 2021 | 23:55

    Sve treba samo zenama da se posveti sva paznja,a zasluzuju li,koliko pruzaju žene?Pa imamo i mi muskarci dušu valjda?Treba sefu da budem dobar,ocu,majci,policajcu,tašti,ženi,deci,komšijama...i niko nece reci hvala

  • Саша

    25. mart 2021 | 00:03

    Само паре,и ништа више.Све остало је вишак.То је сурова истина.

  • Ezra

    25. mart 2021 | 11:08

    Dusu, jer djavo uzima dusu,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA