≫ 

Umetnost zavođenja: 10 trikova koji dokazano pomažu u osvajanju simpatije

Kako se pravilno udvara?

  • 1
flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/senivpetro

- Uspešno zavođenje započinje vašom ličnošću. Morate da hipnotišete ljude do te mere da ne vide nikoga osim vas - objašnjava Robert Grin u svojoj knjizi "Tajna zavođenja".

Predstavljamo vam 10 saveta iz knjige koji vam mogu pomoći tokom upoznavanja simpatije.

1. Izaberite pravu metu

Pažljivo proučite "plen" i odaberite osobu najosetljiviju na vaš šarm. Savršena meta je ona čija ličnost izaziva u vama snažne emocije, pa vam taktike zavođenja deluju prirodno.

2. Pristupite indirektno

Ako ste previše direktni, rizikujete otpor. Zavodite indirektno. Pristupite preko prijatelja i na prijateljski način.

3. Zbunjujući signali

Morate da privučete interesovanje osobe koja vam se sviđa. Ako se ponašate nedostupno često možete da zaintrigirate. Budite istovremeno hladni i nežni, lukavi i naivni.

devojka, žena, kafić, smeh, crveno, sedi Foto: Freepik/ lookstudio

4. Predmet požude

Da biste još više privukli simpatiju, trebalo bi da predstavite sebe kao nekoga ko ima drugih udvarača.

5. Stvorite želju

Samopouzdanu osobu teško da će iko moći da zavede. Ali, kada podstaknete nesigurnost kod osobe koja vam se dopada ili vam se poveri da je situacija u kojoj se nalazi nezavidna, u vama će videti nekoga ko će joj biti podrška.

6. Majstor insinuacije

Budite sugestivni i dvosmisleni. Začinite banalan razgovor zavodljivim izgledom.

7. Držite simpatiju u neizvesnosti

Onog trenutka kada  vaša simpatija pomisli da zna šta da očekuje od vas, vaš uticaj na nju zauvek nestaje. Povremeno učinite nešto što se od vas ne očekuje i postaćete neodoljivo nepredvidljivi za osobu koja vam se sviđa. Tako ćete uvek biti korak ispred i držaćete razvoj situacije pod kontrolom.

flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

8. Zbunite simpatiju

Teško je naterati ljude da vas slušaju, ali to možete postići laskanjem. Recite osobi koja vam se dopada šta baš ono što želi da čuje i šapnite joj stvari koje voli.

9. Trik je u detaljima

Prebrzi veliki gestovi i izlivi ljubavi suviše su sumnjičavi da biste ih shvatili ozbiljno. Naučite simpatiju da vam posveti pažnju malim, suptilnim gestovima i poklonima koji će vam pokazati da ste mislili na vas.

10. Budite neuhvatljivi

Ako provodite previše vremena zajedno, stvorićete zasićenost. Budite neuhvatljivi. Iznenadite simpatiju uzbudljivim, nežnim i romantičnim trenucima kada ste zajedno, a zatim nestanite. I tako nekoliko puta, piše u knjizi.

Video: On je nju ipak uhvatio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srkimaja

    31. mart 2021 | 12:25

    Jedino br 10 podazavam, kakvo prijateljstvo ,treba odmah staviti do znanja da ti se svidja ako se postavis kao prijatelj osta ti samo prijatelj, poenta je naterati je da pomisli na tebe i kada nisi sa njom,kada se rukujete pomilujes je po ruci ili poljubac u lice nezan a socan ,zene vole da prepuste da ih muskarac vodi znaci budi siguran u sebe budi vodja, nikako na pocetku ne spominji bivse veze, budi simpatican i duhovit, pusti da osoba uziva u tvom drustvu, nemoj tracariti ogovarati u njenom drustvu,pricaj o putovanjima o lepoti zivota, i glavna stvar nikada ne zaboravi da su zene te koje biraju a ne ti ,ti si samo izabran.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA