• 0

Da li ste suđeni jedno drugom: Ovih 15 znakova otkrivaju da će vaša veza pobediti sve prepreke

, Telegraf

Oni koji kažu da je održavanje veze lako, možda i nisu baš iskreni

  • 0
muškarac, žena, momak, devojka, ljubav, par,

Foto: Pixabay

Čak i kad ste zaljubljeni u nekoga "do ušiju", često može biti teško da prepoznate da li je to prava osoba za vas. Uvek postoji ono "možda" i pitanje da li će sve prerasti u ljubav koja traje ili je to samo početni zanos. Oni koji kažu da je održavanje veze lako, možda i nisu baš iskreni.

Zato, pogledajte ovih 15 znakova koji ukazuju na to da ste sa pravom osobom u vezi, i da vam je verovatno suđeno da budete zajedno.

1. Iskreni ste

Želja da nekome ispričate intimne detalje o svom životu znači da im verujete, a to je glavna komponenta uspešne dugotrajne ljubavi.

Ako ste prema voljenoj osobi iskreni i ne ustručavate se da podelite sa njom sve detalje iz života, to je dobar znak.

2. Dopuštate da vas vidi u trenucima slabosti

Lako je biti srećan sa nekim kad se dobro osećate. Ali i kada se loše osećate, znate da je vaša "druga polovina" ujedno i vaša uteha u teškim vremenima, da će vas zagrliti i reći da će sve biti u redu.

Kada osetite podršku "druge polovine", znate da će biti uz vas i da vas u teškim trenucima neće napustiti.

Momak i devojka, mladi ljudi, ljubimac, omladina, par, veza, ljubav

Foto: Pixabay

3. Osećate poštovanje 

Ne želite da promenite suštinu osobe sa kojom ste u vezi. Volite je upravo takvu kakva jeste. Iako vas možda neke stvari nerviraju, bez obzira na sve vi je volite i poštujete, i ne ustručavate se da to i pokažete.

4. Želite da upozna vaše roditelje

Osećate se ponosno zbog svog emotivnog izbora i želite da vašu "drugu polovinu" vaši roditelji što pre upoznaju.

5. Možete da zamislite zajedničku budućnost

Ne morate da birate imena za buduću decu od prvog dana, ali ako povremeno zamislite sebe uz tu osobu i u godinama koje dolaze, i pri toj pomisli se lepo osećate, samo je pokazatelj da ste uz pravu osobu.

muškarac, žena. ljubav, sastanak, zagrljaj, baloni

Foto: Pixabay

6. Ne bojite se međusobnog neslaganja

Znate da će vas slušati čak i kada se posvađate. Voljena osoba vas shvata ozbiljno čak i kada grešite i kada stvari ne idu onako kako ste zamišljali. Ali svaka svađa koju zajedno rešite pomoći će vam da rastete kao par.

Bez obzira na to koliko stanje između vas bilo savršeno, svesni ste da će biti sukoba i izazova na vašem putu koje morate zajedno da rešite. Ako ste spremni da se suprotstavite svakom izazovu, ova veza vam je zaista suđena.

7. Želite da rešite ključne razlike

Ako postoje neke ključne razlike koje će uticati na vašu zajedničku budućnost - poput različitih religijskih opredeljenje, novca ili nečega drugog, imate volje da ih rešite i verujete da može doći do razumnog zaključka koji će zadovoljiti obe strane.

ljubav, muškarac, žena, veza

Foto: Pixabay

8. Smejete se zajedno

Smeh je jedno od najjednostavnijih životnih zadovoljstava. Ako se ne smejete svakodnevno sa svojim voljenom osobom, onda to nije to.

9. Jako vas privlači

Fizička privlačnost je važan deo zdrave veze. Ako vas vaš partner veoma privlači, bez obzira na građu, to znači da ste stvoreni jedno za drugo.

10. Možete da uživate zajedno i u tišini

Ne osećate kao da prostor između vas i "druge polovine" morate da ispunite razgovorom ili nekom drugom interakcijom. Umesto toga, uživate sa voljenom osobom u tišini.

11. Ne pretvarate se

Ne morate da glumite nešto što niste, vi ste ono što jeste i "druga polovina" vas voli zbog toga. Sa njim ili njom možete podeliti sve što vam je na srcu, bez straha od osude.

ljubav, muškarac, žena, veza

Foto: Pixabay

12. Želite da što više vremena provodite zajedno

Čeznete za voljenom osobom, ali ne previše. Nezadovoljni ste ako ste dugo odvojeni.

13. Ne osećate preveliku ljubomoru

Nemate problem sa tim da voljena osoba ode bez vas bilo gde, jer joj verujete. Jedno drugom dozvoljavate da živite i sopstvene živote i imate vreme za sebe.

14. Čini vas boljom osobom

Zbog voljenog bića se osećate pametno, zabavno, privlačno, kreativno i volite najbolju verziju sebe. Osećate kao da "druga polovina" nadopunjuje najbolje delove vas.

15. Razume vas

Osećate da voljena osoba razume neki važan deo vašeg života koji ne možete da objasnite. To je topao, ugodan osećaj, koji bi trebalo da imate sa partnerom sa kojim planirate da se venčate ili provedete ceo život.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima