Dešifrujte šta znače njegovi poljupci: Ako vas voljeni muškarac ljubi u oko, vi ste prava srećnica

Kroz izlive nežnosti pripadnici "jačeg pola" šalju nesvesne poruke

  • 1
Ljubavni par Foto: Pixabay

Način i mesto kako i gde vas ljubi muškarac otkrivaju emocije koje “jači pol” često izbegava da pokaže. Poljupci u rame, oko ili čelo nose posebne poruke i otkrivaju šta zapravo oseća prema partnerki.

Prilikom ljubljenja u telu se luči horomon oksitocin koji jača osećaj privrženosti među partnerima. U studiji iz 2013. godine otkriveno je da je oksitocin je posebno važan jer pomaže muškarcima da se vežu za partnerku i ostanu joj verni.

Psiholozi su otkrili kakve nesvesne poruke muškarci šalju damama kroz poljupce.

1. Poljubac u ruku

Ovaj poljubac često se smatra tipičnim za prave kavaljere. Ako vam muškarac poljubi ruku, možete biti sigurni da ima izuzetno samopouzdanje. To je prvi korak ka muvanju.

2. Unutrašnjost ručnog zgloba

Posle poljupca u unutrašnjost ručnog zgloba poruka je da se kod njega razbuktala strast. Ovim poljupcem muškarac daje do znanja da mu je vaše telo nedodoljivo i da jedva čeka da to pokaže i “na delu”.

3. Poljubac u vrat

Poljubac u vrat je uvertira u romansu. Suptilan i nežan, lagano spušten na vrat žene, takav poljubac vam govori da vas partner želi i žudi za vama.

4. Poljupci u teme

Ako vas muškarac često ljubi u teme, to znači da ima potrebu da vas zaštiti. Daje vam i do znanja da mu je stalo do vas, da voli da zajedno provodite vreme, delite isti prostor i da mu značite više nego iko.

5. Poljubac u oko

Poljubac u oko neretko deluje čudno. Taj deo anatomije se obično ne smatra erogenom zonom. Međutim, muškarac koji vas ljubi u oko poručuje vam “između redova” da vas voli i da ste njegov ceo svet. To čini zato što želi da znate da ste obožavani.

Poljubac, par, ljubav, zaljubljeni, nova godina Foto: Unsplash/freestocks

6. U obraz

Ovlaš ili usputnim poljupcima u obraz muškarac naglašava da sa vama ne planira nikakvu romatičnu priču. To je znak da želi prijateljstvo, a možda nekad ni to.

7. Ljubljenje u čelo

Kad vas poljubi u čelo, govori vam da će uvek biti tu za vas, kao i da voli to što ste vi, a ne samo vaše telo.

8. Poljubac u usne

Brz i često zatvorenih usta - ovakav poljubac je najčešće način koji se muškarac u ljubavnoj vezi s vama pozdravlja ili oprašta pri rastanku.

Ukoliko ovakav poljubac dobijete u kućnoj atmosferi, gde vas niko ne vidi, on vam šalje signal da ste postali važan deo njegovog života. Ako vas, pak, tako poljubi u javnosti, to je dokaz i vama i okolini da ima ozbiljne namere.

9. Francuski

Ovaj poljubac otkriva da je vaš partner ludo zaljubljen u vas.To je način da vam pokaže koliko ga privlačite.

Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

10. Poljubac u grudi

Muškarac ovim poljupcima šalje poruku duboke intimnosti s partnerkom, kao i da želi da vodi ljubav s njom. Istovremeno, namera mu je da i ona uživa u ljubljenju s njim, ali i u svemu što će uslediti.

11. Poljupci u rame

Kad vas ljubi u rame, vaš partner vam šalje nesvesnu poruku da vam je poklonio celog sebe. Dao vam je srce, telo i dušu i zahvaljuje vam što ste poklon prihvatili. Poručuje vam da vam veruje i da želi da se i vi osećate voljeno. Ovim gestom on pokazuje i snažnu emocionalnu vezu koju ima s vama.

12. U stomak

Ako vas muškarac poljubi u stomak, šalje poruku da ste vi njegova "druga polovina", da se oseća prijatno sa vama i da veruje da je to obostrani osećaj. Smatra se da ovakvim poljupcem takođe šalje poruku da vas zamišlja kao majku njegovog deteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo

    20. april 2021 | 01:13

    O cemu pisete je kao uputstvo za ponasanje u vezi a moze se i sve odglumiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA