Saveti za početak uspešne veze: Ovih 5 stvari nikako ne bi trebalo da radite na prvom sastanku

Šta obući, gde ići, o čemu pričati, samo su neka od pitanja koja postavljamo sebi pre prvog sastanka

  • 0
Sastanak, dejt, par, ljubav Foto: Freepik.com

Prvi sastanak je uvek pomalo čudan, zbog činjenice da vi i osoba sa kojom ste izašli brinte oko brojnih stvari, kao što su prvi utisak, da li mu se dopadate, da li izgledate kako treba, da li previše ili premalo pričate, i ono najbitnije- da li će hteti ponovo da se vidite.

Ljubavni sastanak u isto vreme može da izazove uzbuđenje, napetost i nervozu, a ukoliko je uspešan, prvi sastanak može da bude početak jedne uspešne veze.

Da biste znali šta može da pođe po zlu, onda kada pokušavate da postavite dobar utisak, pogledajte ovih pet stvari koje nikako ne treba da radite.

1. Nemojte kasniti

Kašnjene ostavlja utisak neodgovorne i nepouzdane osobe. Ne postoje muškarac i žena koji smatraju da je kašnjenje privlačno.

Najbolje je da na sastanak stigne koji minut ranije, i izbegnete ikakvu mogućnost kašnjenja.

2. Ne spominjte bišve partnere

Potencijalnom partneru nije baš najprijatnije da celo veče sluša o vašem bivšem dečku.

On će verovatno pomisliti da niste preboleli predhodnu vezu, i da njega gledate kao avanturu koja će vam pomoći da skrenete svoje misli.

3. Zaboravite na mobilni

Pre svega, naravno da ćete se javiti ako očekujete važan poziv, ali to nikako ne treba da znači da vam je telefon u ruci više nego viljuška.

Ukoliko neprestano odgovarate na tekstualne poruke ili listate Instagram, dok osoba preko puta vas želi da komunicira, u suštini poručujete samo jedno - nisam zainteresovan.

Mladi, par, mobilni, telefoni Foto: Pixabay

4. Vodite dijalog- ne monolog

Ne zaboravite da ste na prvom sastanku, i da niko ne bi trebao da se oseća kao da je na ispitivanju.

Razgovor zahteva balans sa pitanjima koja vam pomažu da nekog upoznate bolje, ali, ne preterujete sa previše intimnim pitanjima.

Stvari kao što su politika, religija i slično su takođe teme koje se retko kada pominju na prvom sastanku, zato ih je najbolje izbegavati.

5. Podelite račun

Posle lepog provedenog vremena, neko mora da plati račun. Činjenica je da ima muškaraca kojima je ispod časti da žena plaća račune,  i to podrazumevaju pod svojom obavezom.

Ako vam je neprijatno, podelite trošak, ili se dogovorite da vi platite sledeći put, ako ste se oboje složili da će biti i drugog susreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA