On je imao 18, a ona 71 godinu kad su se upoznali na sahrani njenog sina: Venčali se posle 2 nedelje

Dve nedelje posle prvog sastanka, ona je bez razmišljanja pristala da uđe u brak sa Gerijem

  • 10

Geri Hardvik, tada osamnaestogodišnjak je 2015. godine bio na sahrani svog druga Roberta, sina Alemede, koja je u tom trenutku imala 71 godinu, a ona mu je odmah privukla pažnju. Uprkos razlici od 53 godine, par se ludo zaljubio, a venčali su se dve nedelje kasnije i počeli da žive u Almedinoj kući. Sa njima živi i njen unuk, koji je tri godine stariji od Gerija.

Danas, skoro šest godina kasnije, par je i dalje jednako zaljubljen i uživaju u braku. Na društvenim mrežama imaju zajedničke profile, na TikToku ih prati oko 65.000 ljudi, a na Instagramu preko 17.000.

Nedavno su objavili video u kome su pokazali fotografije sa početka njihove neobične veze, koji je pregledan više od milion puta.

- Upoznao sam ljubav svog života kada sam imao 18, a ona 71 godinu. Prošlo je skoro šest godina i svaki dan se sve više zaljubljujem u nju - napisao je Geri uz video.

@_garyandalmeda_I forever cherish our love. ❤️💍 #agegap #agegapcouple #agegaprelationship #garyandalmeda #loveislove #beyou♬ original sound - Unhappy

Pošto su pogledali video, mnogi su počeli da im postavljaju pitanja o njihovoj vezi, a Geri je u narednim objavama pokušao da da odgovor na neka od njih.

- Kada pričamo o razlici u godinama, mislim da to zavisi od osobe do osobe. Na kraju se sve svodi na hemiju i tada ta razlika postaje nebitna. Mnogo je onih koji su u vezama sa svojim vršnjacima, ali nisu kompatibilni jer imaju različita interesovanja i hobije - rekao je.

Mnoge je zanimalo i kako će mu biti kada ona umre.

- Često nas to pitaju. To je pomalo čudno pitanje, samo zato što je neko stariji, ne znači da će prvi da umre. Ja bih mogao da umrem pre Alemde. Svakako niko od nas ne zna kada je vreme za to i ja se ne zamaram tim pitanjem. To nije nešto što nam pada na pamet i ne razmišljamo o tome - objasnio je.

Pojedine pratioce zanimalo je i kako funkcioniše njihov intimni život, a on je rekao da jedno drugo opisuju kao "divne ljubavnike".

Prvi put su bili intimni prve bračne noći.

- Bilo je predivno, bolje nego u mojim najluđim snovima. Ona je zaista moja žena iz snova i fizička strana naše veze ne može da bude bolja - tvrdi Geri.

- Ja nisam tražila mlađeg muškarca, ali onda se pojavio Geri. Odmah sam znala da je on taj - dodala je Almeda.

Njena sreća zbog tog susreta bila je u suprotnosti sa osećanjima koje je imala zbog smrti svog sina Roberta, koji je preminuo sa 45 godina.

- Sa svojim prvim suprugom Donaldom bila sam u braku 43 godine, ali on je preminuo 2013. nakon što je proveo 7 meseci u bolnici zbog komplikacija uzrokovanih dijabetesom - kaže Almeda.

@_garyandalmeda_Reply to @nostalgicgamergurl Never judge what you don’t know. 💓 #agegapcouple #agegap #garyandalmeda #agegaplove♬ original sound - Gary And Almeda

Dodaje da je tada opet morala ponovo da pronađe sebe.

- Duboko u sebi, tražila sam srodnu dušu - prisetila se ona.

Na njihovom prvom sastanku, Geri ju je iznenadio crvenim ružama i narukvicom za rođendan, koji je bio nekoliko dana ranije. Prvi put su se poljubili na klupi, obasjani mesečinom.

- Zbog njega sam se opet osećala kao tinejdžerka - rekla je.

Nakon toga počeli da se viđaju svaki dan, a za svoju vezu dobili su i blagoslov prijatelja i porodica, kao i Gerijeve majke Temi, koja je tada imala 48 godina i njegove bake, koje je Almedina vršnjakinja.

Dve nedelje posle prvog sastanka, ona je bez razmišljanja pristala da uđe u brak sa Gerijem. Šest dana kasnije su se venčali.

Posle venčanja Geri je tetovirao njihova imena na grudima.

- Almeda je jako mlada u srcu i nikada ne razmišljamo o godinama. Samo znam da je Bog odgovorio na moje molitve onaj dan kada je ona ušla u moj život - zaključio je Geri za The Sun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA