Kako da uspe vaša veza na daljinu: 4 saveta da ljubav ne trpi zbog kilometara

Veze inače nisu jednostavne, a pogotovo onda kada su partneri udaljeni kilometrima

  • 1
Veza na daljinu Foto: Shutterstock

Održavanje veze na daljinu zahteva mnogo truda i rada. U početku će vam možda biti zanimljivo, ali ponekad osećaj nesigurnosti može da prevlada i da vas natera da se zapitate da li ste izgubili tu privlačnost ili želju, a možda čak i upotpunosti preispitate svoju vezu.

Svakako, morate priznati da je teško održavati vezu na daljinu i u isto vreme biti potpuno srećan i ispunjen. Ipak, postoje neki trikovi koje možete da primenite i da svoju vezu dovedete do savršenstva.

1. Izbegavajte tajne 

Iskrenost je možda i najvažnija stvar u svakoj vezi, a posebno u onoj koja funkcioniše na daljinu. Uvek razgovarajte o tome da li vas nešto muči i zajedničkim snagama prebrodite loš period. To nećete moći da postignete ukoliko od partnera krijete svoja osećanja ili dešavanja u životu.

2. Razgovarajte svakodnevno

U današnje vreme, održavanje ovakve veze i nije toliko teško koliko je bilo pre. Pored tehnologije koju posedujete, nema razloga da ne podelite jedno s drugim šta ste radili tog dana, jer će to održati vašu vezu živom.

Međutim, preporuka stručnjaka je da češće šaljete glasovne poruke od tekstualnih, jer se preko tekstualne poruke se ne može uvek zaključiti šta ste i na koji način mislili.

3. Definišite ozbiljnost veze

Pre nego što se upustite u ovaj odnos, morate definisati uslove. Veza na daljinu podrazumeva požrtvovanje, ali ako zaista verujete da ste jedno za drugo, onda vam to neće biti bitno. Dogovorite se koliko puta ćete se čuti dnevno u zavisnosti od obaveza koje oboje imate i da li smete da se viđate s drugim ljudima.

4. Imajte jasan cilj

Ovakva vrsta odnosa ne može da funkcioniše zauvek. Zato je važno da na samom početku sa partnerom odredite vaš krajnji cilj. Uverenje da ćete u budućnosti konačno živeti na istom mestu za vašu vezu je kao svetlo na kraju tunela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    29. maj 2021 | 23:36

    Kako..? Neznam ni ja kako.. Ali moja ljubav već je dugo dugo godina na daljinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA