≫ 

Proverite da li ste u vezi sa pogrešnom osobom: 5 znakova upozorenja koje ne bi trebalo ignorisati

Ljubavni odnosi nisu baš uvek onakvi kakvim ih zamišljamo

  • 3
brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

Da li kada razmišljate o srećnom početku vaše ljubavne veze imate jak osećaj nostalgije i ubeđeni ste da vam nešto fali? To je normalno, jer ljubavni odnosi nisu baš uvek onakvi kakvim ih zamišljate, pa se često podrazumeva da morate da napravite balans i kompromis, kao biste oboje bili zadovoljni.

To nije nimalo lak posao i uglavnom je lakše reći nego uraditi. Ukoliko osećate da ste sa pogrešnom osobom, onda bi trebalo da obratite na pažnju na ove znakove upozorenja.

Nikada ne staje u vašu odbranu

Ako njegova porodica i prijatelji pričaju ružno o vama, a vaš partner nema potrebu da stane u vašu odbranu, onda verovatno podsvesno i sami znate da ta osoba nije dobra za vas. Pričajte sa njim i recite mu da vam ne prija kada se ne zalaže za vas.

Dajte vremena vašoj vezi, a ukoliko primetite da je situacija ostala ista - najbolje je da se povučete iz takvog odnosa.

Stalno prebacivanje krivice

Prebacivanje krivice svakako nije zdrav način za funkcionisanje veze. Ako primećujete da partner za svoje greške konstantno okrivljuje vas, onda takva veza nikako ne ide u dobrom pravcu.

Takva situacija će samo pojačati odbojnost jedno prema drugom i odnos će postati destruktivan u svakom smislu.

Pod uslovom da ste spremni da popravite odnos i iz njega izvučete maksimum, sedite i porazgovarajte bez prebacivanja ili usuprotnom, zaboravite na sve što ste do sada imali.

Muškarac, žena, krevet, svađa, rasprava Foto: Shutterstock

Dugo ste bez intimnih odnosa

Problemi u dugogodišnjim vezama uglavnom počinju kada oboje shavatite da vam se intimni život sveo na minimum i da to nesvesno radite.

U slučaju da ste primetili da imate sve manje želje za odnosom, onda to nije baš dobar znak. Pričajte sa partnerom i pokušajte da nađete najbolje rešenje.

Uvek zaspi pre vas

Ako vas zajedničko druženje uspavljuje, verovatno ste sa pogrešnom osobom. Pored svog partnera bi trebalo da se osećate poletno i veselo, a ne da jedva čekate da se povučete u spavaću sobi i zaspite.

Nikada se ne svađate

Možda vam ovo zvuči čudno, ali istina je da dvoje ljudi u vezi ne mogu biti u dobrim odnosima ako zajedno ne rešavaju probleme, čak i povišenim tonom. Fer svađanje u romantičnim vezama podrazumeva da imate raspravu, dok istovremeno poštujete partnera.

To što na ovaj način skidate "teret s leđa" zapravo može biti dobro za vašu vezu.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA