Novi trend u muvanju osvojio svet: Da li biste pristali da vas dečko kome se dopadate pečatira?

Personalizovani pečati mogu se nabaviti po ceni od 8,5 evra

  • 0
TikTok zene Britanija,Tiktokeri, razmenjivanje brojeva Printskrin. TikTok

Ako je suditi po načinu na koji se povezuju pripadnici Z generacije, izgleda da je razmeni brojeva telefona sa osobom koja vam se dopada došao kraj.

Novi trend, nastao na društvenoj mreži TikTok, uzeo je maha i napravio pravu pomamu među tinejdžerima.

Naime, oni umesto razmenjivanja brojeva telefona sa osobom koja im se dopada, sada nose pečate, na kojima su napisani nadimci koje koriste na društvenim mrežama.

Personalizovani pečati mogu se nabaviti po ceni od 8,5 evra, a na njima se nalaze informacije poput imena i Instagram nadimka.

Ideja je da se pečat utisne na nekoga ko im privuče pažnju i da tako ostave trag i informacije, putem kojih bi osoba koja im se dopala bi trebalo da ih pronađe na društvenim mrežama. Naravno, sve to uz pretpostavku da je sviđanje obostrano.

Zagovornici novog trenda kažu da na ovaj način izbegavaju neprijatnosti i odbijanja od osoba kojima se ne dopadnu ili koje im se ne dopadnu.

Anabel Smit (19) jedna je od onih koji su se priklonili novom trendu, a video o svom iskustvu podelila je na TikToku. Ona je jednom dečku pečatirala čelo.

@a.nnabelsmithhope everyone in newcastle enjoys there stamps :))x ##foryou ##dejavu ##stamp ##instagram ##newcastle ##hotgirlsummer🧚🏽‍♂️♬ cool for the summer - elfixsounds

Kasnije je rekla da je "trik" uspeo i da ju je on dodao na društvenim mrežama.

Video je naišao na mnogo pozitivnih reakcija i pregledan je više od 250.000 puta.

- Nabaviću ovakav pečat sigurno - napisala je jedna devojka, dok je druga dodala da ovo može da izazove i neprijatnosti.

- Zamisli da tvoj dečko dođe kući obeležen ovakvim pečatom...

Jedna od zagovornica trenda kreirala je pečat na kome je, pored imena i Instagram nadimka, napisala i da je "sertifikovana zgodna cica".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA