≫ 

Bliznakinje dele verenika i tuširaju se zajedno, a sada pokušavaju da ostanu trudne istovremeno

Diskutujući o trudnoći u isto vreme, Ana i Lusi su priznale da će to biti pravi izazov

  • 20

Ana i Lusi Dećinkve (35), bliznakinje iz Perta, zaista pomeraju granice kada je termin "sestrinska povezanost" u pitanju.

One se oblače identično, svaki minut provode zajedno, a nedavno su se i verile za istog partnera, Bena Birna (40), koga dele skoro čitavu deceniju. Svoju priču pokušavaju da podignu na novi nivo, time što žele da zatrudne u isto vreme.

- Kada bih saznala da sam trudna, Lusi bi morala odmah da zatrudni takođe, kako bismo trudnoće održavale u isto vreme - kaže Ana.

Diskutujući o trudnoći u isto vreme, bliznakinje su priznale da će to biti pravi izazov.

- Naša mama nas ubeđuje da se porađamo prirodnim putem. Nisam sigurna kako bi to išlo - sumnjičava je  Ana.

Ben je, inače, zaprosio obe sestre, identičnim prstenjem, što je bilo i prikazano u rijaliti šouu "Ekstremne sestre", koji se trenutno prikazuje na jednoj američkoj televiziji i koji prati njhove živote.

On je devojke odveo na romantični izlet, a onda postavio čuveno pitanje. Oba prstena se sastoje iz tri dela, koji simbolizuju povezanost njih troje i posebnu vezu koju imaju.

Sestre se sa Benom zabavljaju od 2012. godine, ali da bi se venčali moraće da odu van Australije, budući da je tamo poligamija zabranjena 1961. godine. Kako su naveli, razmišljaju da odu u Indoneziju ili neku državu SAD-a, gde su ovakvi brakovi dozvoljeni.

Trio koji živi sa majkom bliznakinja, deli veliki krevet, a Ben je uvek u sredini. Ana i Lusi kažu da su veoma vezane, toliko da čak i u toalet odlaze zajedno. Takođe, mere svoje obroke, kako bi pojele istu količinu.

- Kad Lusi ide u toalet, ja idem sa njom, kada se ja tuširam, ona ide sa mnom - rekla je Ana za Njujork Post i dodala da šta god neko može da zamisli, one rade zajedno.

- Nikada se ne odvajamo i mislim da ne bismo mogle ni da funkcionišemo jedna bez druge - ističe Ana.

Video: Posle 27 godina sasvim slučajno pronašla je svoju sestru bliznakinju, ovo je njihova priča!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA