• 1

Putovali 6 sati da bi se verili ispred tornada: Majka Priroda bila je na njihovoj strani

, Telegraf

Tom je duže od godinu dana planirao da veri Reju, ali je čekao poseban trenutak

  • 1

Tom Bedard (29) i Reja Medej (26) su meteorolozi koji zajedno rade u kompaniji "AccuWeather" u Vičiti. Jednog vikenda odlučili su da se voze u šest sati udaljeni Kolorado, kako bi videli tornado uživo.

Njih dvoje su se upoznali još 2016. godine na konferenciji meteorologa, i ubrzo se zaljubili. Godinu dana kasnije, oboje su dobili posao u istoj kompaniji.

Tom je duže od godinu dana planirao da veri Reju, ali je tačno toliko vremena i proveo tražeći savršen način da to i uradi. Tako je došao na ideju da krenu u "poteru za tornadom".

- Oboje smo veoma strastveni u tome što radimo, nikada nismo videli tornado uživo - rekao je Tom, koji je sve isplanirao sa svojim kolegama.

Tako su jednog prazničnog vikenda krenuli u Kolorado koji je udaljen 6 sati vožnje od njihovog grada. Pošto-poto su želeli da uživo vide tornado.

- Šanse da uopšte ne vidimo tornado su bile prilično velike, tako da smo bili spremni da pokušamo i narednog vikenda. Bio sam prilično nervozan razmišljajući o tome da možda neću uspeti da ostvarim svoj plan i verim Reju - rekao je Tom.

Na svu sreću, Majka Priroda je bila na njihovoj strani.

- Dok sam gledao u tornado, kroz glavu mi je prolazilo hiljadu misli, pokušavao sam da se setim govora koji sam pripremio, kako bi sve bilo savšeno - priseća se Tom.

Reja se priseća da je sve vreme razmišljala o tome kako je tornado zadivljujuća prirodna pojava.

- U trenutku kada je tornado dotakao tlo, Tom je kleknuo ispred mene. Osećaj da prvi put vidim tornado i u isto vreme budem zaprošena teško da može da se opiše - podelila je svoje utiske Reja.

Bilo je, kaže, potpuno nestvarno

- Nisam očekivala da će se to desiti. Možda ćemo čekati sledeći tornado da zakažemo venčanje - zaključila je Reja kroz šalu. 

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima