≫ 

Svima javili da dođu na roštilj, pa ih iznenadili venčanjem: "Želeli smo svadbu bez stresa"

Većina ljudi se usaglasila da je planiranje venčanja stresno i da je vreme da se prihvate novi načini za organizaciju svadbe

  • 3
burme, vencanje, zakazivanje vencanja, opstina, potpis

Foto: Shutterstock

Najlepši deo svakog venčanja je onaj kada mladenci stanu pred matičara i izgovore sudbosno "da". Međutim, malo koji par se raduje organizovanju venčanja, jer planiranje ume da bude veoma stresno, posebno budućim nevestama. 

Zato je jedna devojka na društvenoj mreži TikTok podelila video u kom objašnjava zašto je svoje venčanje isplanirala mesecima unapred, iako tada nije bila ni zaprošena.

- Nismo rezervisali samo salu i venčanicu, već aposlutno sve detalje, cveće, pozivnice, hranu, muziku... - ispričala je ova devojka.

Kako kaže, suprug i ona se nikada nisu pokajali što su venčanje organizovali unapred, a stres su najviše izbegli kada su roditeljima i prijateljima rekli da na dan venčanja svi dođu na roštilj.

- Svadba je bila zakazana tek za četiri meseca, pa nije bilo mesta za paniku. Svima smo rekli da za taj dan ništa ne planiraju, jer se družimo na roštilju. Kako se datum približavao, samo smo obavestili ljude da će tada zapravo biti naše venčanje - otkrila je ona.

Preporučila je svim budućim mladencima da u tajnosti organizuju svoje venčanje, a mnogima se ova ideja svidela.

- Sada mi je mnogo lakše, verenik i ja tajno planiramo venčanje i uskoro ćemo svima reći gde da dođu - glasio je jedan komentar.

- Ovo je genijalna ideja, moji roditelji su pre mnogo godina uradili istu stvar - napisala je jedna žena.

Ovaj video snimak pogledalo je više od 200.000 ljudi, od kojih se većina usaglasila da je planiranje venčanja stresno i da je vreme da se prihvate novi načini za organizaciju svadbe.

Video: Barjaktar ispao iz automobila u koloni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    22. jun 2021 | 17:37

    Isto sam uradila za Vaskrs ove godine. Pozvala najblize nase na rostilj i dosao maticar i odradio svoj deo posla. 😉😉

  • MONARHISTA

    22. jun 2021 | 17:40

    SA SRECOM TO JE ISPRAVNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA