6 načina kako da vam partner zauvek ostane veran: Jedan je posebno važan za kvalitetan odnos

Vernost je veliki izazov, a da li će partneri tražiti nešto sa strane zavisi od zajedničkog ulaganja u vezu

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

U emotivnim vezama jedna od najbitnijih stvari je vernost. Partneri će se međusobno uvažavati i poštovati ako su spremni da zajednički grade emotivnu priču koju su započeli.

Stručnjaci za veze došli su do zaključka da postoji šest načina kako žena može da motiviše muškarca sa kojim je da joj bude i ostane veran. 

1. Budite spremni da preuzmete prvi korak u intimi 

 

Mnogi muškarci vaše interesovanje za akrobacije u spavaćoj sobi vide kao meru sopstvene poželjnosti.

Pomozite svom dečku ili mužu da se osećaju poželjnim tako što ćete ga uveriti da zna koliko ga želite.

2. Budite otvoreni za eksperimentisanje

 

Strah od nepoznatog može vas sprečiti da budete otvoreni za različita iskustva. Obavestite svog dečka ili muža da ste voljni i željni da isprobate nove stvari sa njim.

To ne znači  da bi trebalo da se bavite bilo kojom vrstom aktivnosti koja vam se čini odbojnom, ali otvorite svoj um za nove ideje da budete razigrani i da iskusite nove stvari sa čovekom koga volite.

3. Uverite se da zna koliko ga cenite

 

Ponekad kada žene izaberu čoveka svog života i udaju se, počinju da dobijaju lažni osećaj sigurnosti. Zapamtite - biti u vezi s nekim je dobrovoljnost, svako može da ode u bilo kom trenutku.

Trebalo bi da budete svesni koliko je važno održavati pozitivan odnos.  Razumevanje međusobnih stilova komunikacije može pomoći u ovome.

foto Pixabay

foto Pixabay

4. Ohrabrite ga da odvoji vreme za sebe

 

Neki muškarci varaju zato što počinju da se osećaju kao da su vezani.  Izlet u nešto van braka i veze može im pružiti osećaj slobode koju gube u vezi.

Omogućite svom partneru vreme koje će provoditi bez vas. Budite otvoreni i dajte mu vreme koje on može da posveti svojim prijateljima, hobiju, izlascima... Tako će imati osećaj da ima slobodu.

5. Dajte prioritet vašoj vezi

 

Često kada muškarac prevari, otkrijete da i žena zapravo isto ima prioritete koji se ne tiču njih dvoje. 

Ona ne mora nužno da ima nekoga sa strane, ali joj preokupacija mogu biti posao, deca, bolesni rođak ili bilo šta što muškarca stavlja na niže mesto na lestvici njenih prioriteta.

Dajte prioritet vezi nad svim ostalim, ako  želite da ona traje ceo život. Druge stvari će nestati, a veza će i dalje postojati ako je budete pažljivo negovali.

Pronađite prijateljstvo u vašoj vezi. Ovo je posebno važan način da voljenog muškarca zauvek zadržite uz sebe.

Kada shvati da vam je važan i da ste mu pre svega prijatelj, da imate razumevanja za njegove potrebe, neće mu pasti na pamet da traži zabavu sa strane.

6. Naučite njegov ljubavni jezik 

 

Ako niste upoznati sa "Pet ljubavnih jezika" dr Garija Čapmana, obavezno pročitajte tu knjigu. Ima moćan potencijal da spasi brakove.

Naučite ljubavni jezik svog muškarca i redovno ga koristite. Znaće da je voljen i ostaće vam veran kad mu izražavate ljubav na njegovom jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA