Da li ste u vezi sa pogrešnom osobom: 5 znakova da se viđate sa apsolutnim gubitnikom

Ljubavni partneri nisu baš uvek onakvi kakvim ih zamišljamo

  • 1
Devojka, momak, mladic, par, raskid, problem, svadja Foto: Shutterstock

Na početku veze skoro svi na partnera gledaju kroz ružičaste naočare. Toliko idealizujemo, da zanemarujemo čak i očigledne mane.

Ali kada u jednom trenutku počnete realistično da gledate na svoju vezu, postoje stvari koje nikako ne bi trebalo da zanemarite.

Kvalitetnog muškarca je danas teško pronaći, barem se tako čini kad se nađemo okružene onima koji to nisu. Takođe, veoma je teško "pročitati" muškarca kada tek započnete vezu s njim.

Međutim, postoje mali znaci koji vam mogu pomoći da otkrijete da li je neki muškarac loš za vas.

1. Partner određuje s kim se i kada viđate

Situacija je ozbiljna ako primetite da vam parnter određuje s kim smete da se viđate, kada i koliko, da li smete da trošite novac ili kako da se oblačite.

Niko ne bi trebalo da bude gazda u vezi. Sa takvima tipom muškarca trebalo bi što pre da raskrstite.

2. Ne sluša vas

Komunikacija je dvosmerna ulica. To znači pričanje s ciljem izražavanja vaših želja i potreba i slušanje od strane partnera. Vas dvoje pričate o onome što vam je potrebno i pokušavate da otkrijete specifične načine koji vam mogu pomoći da ispunite te potrebe.

Sigurno ste više puta čuli da su komunikacija i poštovanje temelj svake veze. Ukoliko u vašoj vezi ne postoji ni jedno od dvoje navedenih, vreme je da razmislite o svom ljubavnom odnosu.

Brak, bračna svađa, razvod, muž, žena, kuhinja Foto: Shutterstock

3. Ne želi da provodi vreme sa vama

Sfera interesovanja su mu igrice, fudbal i druženje sa prijateljima, a vas nigde nema u priči. Duge šetnje i druženja koje ste nekada imali sada su prošlost. Pokušajte da porazgovarate s njim i kažete mu da vam to smeta. 

Ako vremenom primetite da se partner ne menja, možda je stvarno vreme da okrene novi list u životu.

4. Nema manire

U početku veze uvek je izlazio iz automobila kako bi vam otvorio vrata, uvek bi vam kupio jedan cvet i poželeo laku noć. Međutim, to je sada daleka prošlost. Nema opravdanja da vam muškarac ne ponudi jaknu ako je napolju hladno, a vi ste zaboravili svoju.

Mnogi muškarci zanemare lepe manire kada veza postane ozbiljna, ali zaboravljaju da žene obožavaju da budu voljene i pažene.

5. Želi da vas menja

Muškarac koji vas iskreno voli svim srcem prihvatiće vaše vrline i mane. Naravno, normalno je da sa partnerom pričate o manama i na koji način bi neke stvari mogli da promenite.

Međutim, ako je vaš karakter takav kakav jeste i on to zna, a opet pokušava da vas napravi po svojoj meri, to svakako nije u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рј38

    1. jul 2021 | 06:16

    Онда ја већ 37 година живим са погрешном особом....😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA