≫ 

Da li je vaš muškarac osoba za brak: Test od 2 sekunde otkriva da li je on onaj "pravi"

Svaka žena se ponekada zapita da li je njen partner "gospodin pravi" ili s njim gubi vreme

  • 0
Romantika, Božić, ljubav, vino, izlazak, zaljubljeni par, šampanjac Foto: Shutterstock

Skoro svaka žena je bila u situaciji da naizgled ima savršenog romantičnog partnera za kojeg jednostavno nije bila  sigurna da li je on onaj "pravi".

Stručnjak za veze Jana Hoking smislila je jednostavan test od dve sekunde koji će vam pomoći da odličite da li je vaš partner "dobar" materijal za brak.

- Obično to uradim samo posle nekoliko sastanaka, recimo posle tri meseca izlaženja. Dobro pogledam muškarca i zamislim se kako stojim u venčanici spremna da stanem s njim pred oltar - kaže Jana.

Kako ističe, tada sebi postavi pitanja: "Kad vidim tog čoveka, što osećam? Jesam li uzbuđena i da li sam srećna što je taj muškarac moj budući bračni partner? Ili, pak, pomisli: "Ah, dobar je čovek, imaću sa njim miran život".

Jana je objasnila da ako je vaš odgovor na pitanje da ste srećni što je on vaš budući bračni partner, onda je on definitvo "gospodin pravi".

Međutim, ako više naginjete ovom drugom odgovoru, onda je najbolje reći zbogom.

- Druga opcija ne nudi izvanrednu, posebnu i potpunu ljubav, ona nudi sigurnost - objašnjava.

Ljubav, zaljubljenost, par, zaljubljeni Foto: Pixabay

Prošli mesec otkrila je i znakove za alarm na aplikacijama za upoznavanje na koje bi trebalo paziti kada žena komunicira s potencijalnim partnerom.

- Ako posle par izlaska s tim muškarcem koga ste upoznale preko aplikacije vidite da je obrisao svoj profil na toj aplikaciji, to znači da postoji potencijal za nepoželjno ponašanje - rekla je.

Još jedan znak da je mušakarac neozbiljan je to ako objavljuje samo fotografije trupa ili iz daljine.

Jana tvrdi da ako momci dele snimke koji zapravo ne otkrivaju njihov identitet, to obično znači da nešto kriju - poput činjenice da su u braku.

- Oni s misterioznim fotografijama će često dogovoriti sastanak s vama i onda se neće pojaviti - upozorava ova savetnica za veze.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA